Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Marinuotas ir keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pasirinktinai) |
| 500 gramų | upėtakis |
| 1 vienetas | aitriosios paprikos |
| 1 vienetas | imbieras (4 cm) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
| 1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Šamažuvės filė
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Žuvies zrazai
-
Lašišos šašlykas
-
Kepta skumbrė
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Silkė pataluose
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Kepta žuvies filė
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Folijoje kepta žuvis
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Folijoje keptas karpis
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Krevečių užkepėlė
Marinuotas ir keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, pasirinktinai,
1 arbatinis šaukštelis -
Upėtakis,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, 4 cm,
1 vienetas -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
