Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.

Marinuotas ir keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pasirinktinai) |
500 gramų | upėtakis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 vienetas | imbieras (4 cm) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tešloje kepta silkė
-
Suktinukai
-
Keptos plekšnės
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Troškintas lynas
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Žuvies kepsneliai
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Menkė su apelsinais
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Menkės apkepas su grybais
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Kepta lašiša tešloje
-
Karališkas Grill otas
-
Skumbrė su citrina
-
Išmarinuota žuvis
Marinuotas ir keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, pasirinktinai,
1 arbatinis šaukštelis -
Upėtakis,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, 4 cm,
1 vienetas -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...