Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Marinuotas ir keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pasirinktinai) |
500 gramų | upėtakis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 vienetas | imbieras (4 cm) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Troškinta lydeka
- Žuvis tešloje
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Žuvytės tešloje
- Kalmarų žiedai tešloje
- Midijos su špinatais
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Orkaitėje kepta lašiša
- Skani zuvytė
- Sočiausioji pica
- Saldžiarūgštė silkė
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Žuvies blynukai
- Orkaitėje kepta žuvis
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Lazanija su lašiša
- Įdaryta lazanija
Marinuotas ir keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, pasirinktinai,
1 arbatinis šaukštelis -
Upėtakis,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, 4 cm,
1 vienetas -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...