Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.

Marinuotas ir keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pasirinktinai) |
500 gramų | upėtakis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 vienetas | imbieras (4 cm) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Papuošta kepta lydeka
-
Suktinukai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Farširuota lydeka
-
Žuvies paplotėliai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Žuvis su cukinija
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Keptas karšis
-
Apelsininė lašiša
-
Kepta aštri menkė
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvis ant grilio
-
Tuno blyneliai
-
Žuvis su migdolais
-
Midijos su špinatais
Marinuotas ir keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, pasirinktinai,
1 arbatinis šaukštelis -
Upėtakis,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, 4 cm,
1 vienetas -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...