Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Marinuotas ir keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pasirinktinai) |
500 gramų | upėtakis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 vienetas | imbieras (4 cm) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jūros lydeka su kuskusu
- Silkė su džiovintais grybais
- Keptas upėtakis
- Tuno blyneliai
- Troškinta lydeka
- Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
- Keptas karpis Kūčioms
- Marinuotas keptas sterkas
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Kepta marinuota žuvis
- Lietuviški "sushiai"
- Midijos su špinatais
- Pomidorų padaže keptas šamas
- Lašiša su daržovėmis
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Lašišos kepsneliai
- Žuvies kukuliukai
- Pica su lašiša
Marinuotas ir keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, pasirinktinai,
1 arbatinis šaukštelis -
Upėtakis,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, 4 cm,
1 vienetas -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...