Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.

Marinuotas ir keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pasirinktinai) |
500 gramų | upėtakis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 vienetas | imbieras (4 cm) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazanija su lašiša
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Žuvis tešloje
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvies kepsneliai
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Lašiša grilyje
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Eršketas šampane
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Įdaryta lydeka
-
Kepta aštri menkė
-
Lašiša su krapų padažu
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Kepta žuvis su grybais
-
Sardelės apsuktos bekonu
Marinuotas ir keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, pasirinktinai,
1 arbatinis šaukštelis -
Upėtakis,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, 4 cm,
1 vienetas -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...