Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.

Marinuotas ir keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pasirinktinai) |
500 gramų | upėtakis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 vienetas | imbieras (4 cm) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Lašišų šašlykai
-
Troškintas lynas
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Kepta plekšnė padaže
-
Žuvis su brokoliais
-
Žuvies šašlykai
-
Jūreivio sapnas
-
Karališkas Grill otas
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Kepta lašiša tešloje
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Itališki koldūnai
-
Išmarinuota žuvis
Marinuotas ir keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, pasirinktinai,
1 arbatinis šaukštelis -
Upėtakis,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, 4 cm,
1 vienetas -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo eiga:
Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...