Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.

Marinuotas ir keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pasirinktinai) |
500 gramų | upėtakis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 vienetas | imbieras (4 cm) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta lazanija
-
Kepta žuvis su grybais
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Silkė pataluose
-
Žuvis tešloje
-
Kepta žuvies filė
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Kepta skumbrė
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Kepta plekšnė padaže
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Menkės apkepas su grybais
-
Karosai grietinėje
-
Lašiša garuose
Marinuotas ir keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, pasirinktinai,
1 arbatinis šaukštelis -
Upėtakis,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, 4 cm,
1 vienetas -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...