Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Marinuotas ir keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pasirinktinai) |
| 500 gramų | upėtakis |
| 1 vienetas | aitriosios paprikos |
| 1 vienetas | imbieras (4 cm) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
| 1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Folijoje keptas karpis
-
Sočiausioji pica
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Saida margoje tešloje
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Kepta marinuota menkė
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Keptos plekšnės
Marinuotas ir keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, pasirinktinai,
1 arbatinis šaukštelis -
Upėtakis,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, 4 cm,
1 vienetas -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
