Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Marinuotas ir keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (pasirinktinai) |
| 500 gramų | upėtakis |
| 1 vienetas | aitriosios paprikos |
| 1 vienetas | imbieras (4 cm) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
| 1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Kepta lašiša
-
Plekšnė su padažu
-
Virta žuvis tešloje
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Kepta stinta
-
Lašiša grilyje
-
Kepti karpiai
-
Žuvies kotletai
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Žuvies spurgytės
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Žuvis pagal Ingą
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Kulebekas
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
Marinuotas ir keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Prieskoniai, pasirinktinai,
1 arbatinis šaukštelis -
Upėtakis,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, 4 cm,
1 vienetas -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingredientus marinatui sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.
Tuomet kepame arba grilyje, arba gerai įkaitintoje keptuvėje, įlašinę kelis lašus aliejaus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
