
Keptos plekšnės
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | plekšnė (išdorotos) |
1 skiltelė | pienas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išvalytas ir paruoštas plekšnes pasūdyti ir užpilti pienu. Palaikyti valandą laiko.
2.
Įkaitinti aliejų, kiekvieną plekšnę apvolioti kiaušinių (su druska bei pipirais) plakinyje, tada džiūvėsėliuose arba miltuose bei kepti iš abiejų pusių, kol gražiai parus.
Šaltinis: knyga "Didžioji virėja" (3242 valgių receptų)
Lietuvos bajorai ir didikai mėgo valgyti riebiai, paukštieną derindavo su laukinių žvėrių mėsa ir dar pridėdavo lašinių, tačiau pasninko metu žuvis būdavo nepakeičiamas patiekalas bajoriškoje virtuvėje.
Šaltinis: knyga "Didžioji virėja" (3242 valgių receptų)
Lietuvos bajorai ir didikai mėgo valgyti riebiai, paukštieną derindavo su laukinių žvėrių mėsa ir dar pridėdavo lašinių, tačiau pasninko metu žuvis būdavo nepakeičiamas patiekalas bajoriškoje virtuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Kepti karpiai
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Žuvies zrazai
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Menkės kotletukai
-
Folijoje kepta žuvis
-
Keptos plekšnės
-
Suktinukai
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Keptas upėtakis
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Sočiausioji pica
-
Žuvies kukuliukai
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
Keptos plekšnės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Plekšnė, išdorotos,
400 gramų -
Pienas,
1 skiltelė - Aliejus
- Druska
-
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas ir paruoštas plekšnes pasūdyti ir užpilti pienu. Palaikyti valandą laiko.
Įkaitinti aliejų, kiekvieną plekšnę apvolioti kiaušinių (su druska bei pipirais) plakinyje, tada džiūvėsėliuose arba miltuose bei kepti iš abiejų pusių, kol gražiai parus.
Šaltinis: knyga "Didžioji virėja" (3242 valgių receptų)
Lietuvos bajorai ir didikai mėgo valgyti riebiai, paukštieną derindavo su laukinių žvėrių mėsa ir dar pridėdavo lašinių, tačiau pasninko metu žuvis būdavo nepakeičiamas patiekalas bajoriškoje virtuvėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...