Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
AUTORIUS:
Zigmas,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai silkė (file, marinuota)
2 vienetai citrinos (žalioji)
1.5 saujos mėta (šviežia)
2 arbatiniai šaukšteliai cinamonas
1.5 valgomojo šaukšto cukrus ((rudasis))
2 vienetai avokadų (prinokę)
šiek tiek pipirai (juodieji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į grūstuvę supilame išspaustas citrinos sultis, suberiame smulkiai pjaustytas mėtas, įberiame cinamono, rudojo cukraus, pipirų ir sugrūdame. Avokadą ir silkių file smulkiau supjaustome, įtarkuojame pusę žaliosios citrinos žievelių ir sumaišome su paruoštu padažu.
Paruoštą silkių masę galima uždėti ant itališkos duonos ciabatta arba valgyti vieną.

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į grūstuvę supilame išspaustas citrinos sultis, suberiame smulkiai pjaustytas mėtas, įberiame cinamono, rudojo cukraus, pipirų ir sugrūdame. Avokadą ir silkių file smulkiau supjaustome, įtarkuojame pusę žaliosios citrinos žievelių ir sumaišome su paruoštu padažu.
Paruoštą silkių masę galima uždėti ant itališkos duonos ciabatta arba valgyti vieną.

Receptą atsiuntė Zigmas
Reklama:

Komentarai (1)


  • Vitalija 2015-03-03 15:52

    Puikus receptas! Galima ir be metu, vistiek labai skanu :)


Daugiau receptų