Į grūstuvę supilame išspaustas citrinos sultis, suberiame smulkiai pjaustytas mėtas, įberiame cinamono, rudojo cukraus, pipirų ir sugrūdame. Avokadą ir silkių file smulkiau supjaustome, įtarkuojame pusę žaliosios citrinos žievelių ir sumaišome su paruoštu padažu.
Paruoštą silkių masę galima uždėti ant itališkos duonos ciabatta arba valgyti vieną.
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 4 vienetai | silkė (file, marinuota) |
| 2 vienetai | citrinos (žalioji) |
| 1.5 saujos | mėta (šviežia) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
| 1.5 valgomojo šaukšto | cukrus ((rudasis)) |
| 2 vienetai | avokadų (prinokę) |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos užkandėlė
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Kepta marinuota menkė
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Troškinta lydeka
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Keptas karšis
-
Lašiša grilyje
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Folijoje keptas karpis
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvis su cukinija
-
Lašišos suktiniai
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Bulviniai blynai su lašiša
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkė, file, marinuota,
4 vienetai -
Citrinos, žalioji,
2 vienetai -
Mėta, šviežia,
1.5 saujos -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus, (rudasis),
1.5 valgomojo šaukšto -
Avokadai, prinokę,
2 vienetai - Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į grūstuvę supilame išspaustas citrinos sultis, suberiame smulkiai pjaustytas mėtas, įberiame cinamono, rudojo cukraus, pipirų ir sugrūdame. Avokadą ir silkių file smulkiau supjaustome, įtarkuojame pusę žaliosios citrinos žievelių ir sumaišome su paruoštu padažu.
Paruoštą silkių masę galima uždėti ant itališkos duonos ciabatta arba valgyti vieną.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vitalija
2015-03-03 15:52
Puikus receptas! Galima ir be metu, vistiek labai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
