Į grūstuvę supilame išspaustas citrinos sultis, suberiame smulkiai pjaustytas mėtas, įberiame cinamono, rudojo cukraus, pipirų ir sugrūdame. Avokadą ir silkių file smulkiau supjaustome, įtarkuojame pusę žaliosios citrinos žievelių ir sumaišome su paruoštu padažu.
Paruoštą silkių masę galima uždėti ant itališkos duonos ciabatta arba valgyti vieną.
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | silkė (file, marinuota) |
2 vienetai | citrinos (žalioji) |
1.5 saujos | mėta (šviežia) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus ((rudasis)) |
2 vienetai | avokadų (prinokę) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
- Lašišos apkepas su špinatais
- Saldžiarūgštė silkė
- Žuvis su cukinija
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Lašiša su daržovėmis
- Tagliatelle all`astice
- Lašiša „My little secret“
- Armėniškai keptas upėtakis
- Kepta plekšnė padaže
- Kepta marinuota menkė
- Kepta marinuota žuvis
- Norvegiška menkė vasariškai
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Silkė su svogūniukais
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Įdaryti kalmarai
- Žuvies troškinys
- Paltusas (juodasis) su daržovėmis
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkė, file, marinuota,
4 vienetai -
Citrinos, žalioji,
2 vienetai -
Mėta, šviežia,
1.5 saujos -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus, (rudasis),
1.5 valgomojo šaukšto -
Avokadai, prinokę,
2 vienetai - Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į grūstuvę supilame išspaustas citrinos sultis, suberiame smulkiai pjaustytas mėtas, įberiame cinamono, rudojo cukraus, pipirų ir sugrūdame. Avokadą ir silkių file smulkiau supjaustome, įtarkuojame pusę žaliosios citrinos žievelių ir sumaišome su paruoštu padažu.
Paruoštą silkių masę galima uždėti ant itališkos duonos ciabatta arba valgyti vieną.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vitalija
2015-03-03 15:52
Puikus receptas! Galima ir be metu, vistiek labai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...