Į grūstuvę supilame išspaustas citrinos sultis, suberiame smulkiai pjaustytas mėtas, įberiame cinamono, rudojo cukraus, pipirų ir sugrūdame. Avokadą ir silkių file smulkiau supjaustome, įtarkuojame pusę žaliosios citrinos žievelių ir sumaišome su paruoštu padažu.
Paruoštą silkių masę galima uždėti ant itališkos duonos ciabatta arba valgyti vieną.
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 4 vienetai | silkė (file, marinuota) |
| 2 vienetai | citrinos (žalioji) |
| 1.5 saujos | mėta (šviežia) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
| 1.5 valgomojo šaukšto | cukrus ((rudasis)) |
| 2 vienetai | avokadų (prinokę) |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Tagliatelle all`astice
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Įdaryta lydeka
-
Keptas upėtakis
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Tešloje kepta silkė
-
Žuvies blynukai
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Žuvis ant grilio
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Lašiša folijoje
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Skumbrė su citrina
-
Menkė tešloje
-
Žuvies kukuliai
-
Karpis su sūrio kepurėle
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkė, file, marinuota,
4 vienetai -
Citrinos, žalioji,
2 vienetai -
Mėta, šviežia,
1.5 saujos -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus, (rudasis),
1.5 valgomojo šaukšto -
Avokadai, prinokę,
2 vienetai - Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į grūstuvę supilame išspaustas citrinos sultis, suberiame smulkiai pjaustytas mėtas, įberiame cinamono, rudojo cukraus, pipirų ir sugrūdame. Avokadą ir silkių file smulkiau supjaustome, įtarkuojame pusę žaliosios citrinos žievelių ir sumaišome su paruoštu padažu.
Paruoštą silkių masę galima uždėti ant itališkos duonos ciabatta arba valgyti vieną.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vitalija
2015-03-03 15:52
Puikus receptas! Galima ir be metu, vistiek labai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
