Rūkyti naminiai vijūnai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | vijūnai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vijūnus nuvalome, pasūdome ir šiek tiek papipiriname. Tada galima išrūkyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Lašišos šašlykas
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Žuvies kepsneliai
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Žuvies šašlykai
-
Sicilijos ešerys
-
Kepta lašiša
-
Papuošta kepta lydeka
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Menkės apkepas su grybais
Rūkyti naminiai vijūnai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vijūnai,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vijūnus nuvalome, pasūdome ir šiek tiek papipiriname. Tada galima išrūkyti.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vaida
2017-01-13 00:05
Nelabai panašu y vijunus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
