Šis padažas ypač skanus vasarą, kai valgome sviežias bulves. Jei skaičiuojate kalorijas, padažui ruošti naudokite natūralų jogurtą, arba 10 proc. riebumo grietinę, tačiau skaniausias padažas būtų naudojant riebesnę grietinę.
Supjaustykite silkę, agurklius, svogūnų laiškus, arba laukinius česnakus ir kiaušinius. Sumaišykite su grietine ir grūdėtąja varške. Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus!

Silkės ir varškės padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | agurkų (marinuoti) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
400 gramų | varškė (grūdėtoji) |
200 gramų | silkė (silpnai sūdta) |
500 gramų | grietinė |
šiek tiek | svogūnai (laiškai, arba laukiniai česnakai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Česnako padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Salotų padažas
-
Citrinų sirupas
-
Aštriai saldi salsa
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Blynelių padažas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Vanilinis padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Tikra Guacamole
-
Užtepėlė
-
Mango padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Spanguolių padažas
-
Riešutų padažas
-
Guacamole
Silkės ir varškės padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, marinuoti,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Varškė, grūdėtoji,
400 gramų -
Silkė, silpnai sūdta,
200 gramų -
Grietinė,
500 gramų - Svogūnai, laiškai, arba laukiniai česnakai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šis padažas ypač skanus vasarą, kai valgome sviežias bulves. Jei skaičiuojate kalorijas, padažui ruošti naudokite natūralų jogurtą, arba 10 proc. riebumo grietinę, tačiau skaniausias padažas būtų naudojant riebesnę grietinę.
Supjaustykite silkę, agurklius, svogūnų laiškus, arba laukinius česnakus ir kiaušinius. Sumaišykite su grietine ir grūdėtąja varške. Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...