Gvakamolė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 3 vienetai | avokadų |
| 1 vienetas | rausvieji svogūnai |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 6 valgomieji šaukštai | citrinų sultys (arba žaliųjų citrinų) |
| 1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos |
| 3 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Avokadus perpjauname perpus, išimame kauliuką, naudodamiesi šaukštu išskobiame avokadą į dubenį, sutriname šakute.
2.
Svogūną ir pomidorą supjaustome mažais kubeliais, įmaišome į avokado masę, pagardiname citrinos sultimis, čili pipirais ir druska pagal skonį.
3.
Gvakamolė idealiai tinka prie įvairiausių užkandžių, pagardinti takus ar sumuštinius. Jeigu mėgstate kalendrą, tuomet pagal originalią gvakamolės versiją reikėtų ją naudoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tikra Guacamole
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Aviečių padažas desertams
-
Aštriai saldi salsa
-
Grietinės padažas
-
Žaliasis padažas
-
Blynelių padažas
-
Česnako padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Brokolių padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Kavos padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Saldžiaaštris padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Baltasis padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Padažas "Uncle Ben's"
Gvakamolė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Avokadai,
3 vienetai -
Rausvieji svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Citrinų sultys, arba žaliųjų citrinų,
6 valgomieji šaukštai -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
3 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadus perpjauname perpus, išimame kauliuką, naudodamiesi šaukštu išskobiame avokadą į dubenį, sutriname šakute.
Svogūną ir pomidorą supjaustome mažais kubeliais, įmaišome į avokado masę, pagardiname citrinos sultimis, čili pipirais ir druska pagal skonį.
Gvakamolė idealiai tinka prie įvairiausių užkandžių, pagardinti takus ar sumuštinius. Jeigu mėgstate kalendrą, tuomet pagal originalią gvakamolės versiją reikėtų ją naudoti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Felicija
2019-03-29 10:00
Neskanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
