
Gvakamolė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai | avokadų |
1 vienetas | rausvieji svogūnai |
1 vienetas | pomidorai |
6 valgomieji šaukštai | citrinų sultys (arba žaliųjų citrinų) |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos |
3 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Avokadus perpjauname perpus, išimame kauliuką, naudodamiesi šaukštu išskobiame avokadą į dubenį, sutriname šakute.
2.
Svogūną ir pomidorą supjaustome mažais kubeliais, įmaišome į avokado masę, pagardiname citrinos sultimis, čili pipirais ir druska pagal skonį.
3.
Gvakamolė idealiai tinka prie įvairiausių užkandžių, pagardinti takus ar sumuštinius. Jeigu mėgstate kalendrą, tuomet pagal originalią gvakamolės versiją reikėtų ją naudoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Padažas – marinatas
-
Baravykų padažas
-
Padažas keptai mėsai
-
Padažas su avokadu
-
Raudonasis padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Voveraičių padažas
-
Picos padažas
-
Kelmučių - marinatas
-
Užtepėlė
-
Avokado padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Uogų padažas blynams
-
Viskio karamelė
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Citrinų sirupas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Džiūvėsėlių padažas
Gvakamolė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Avokadai,
3 vienetai -
Rausvieji svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Citrinų sultys, arba žaliųjų citrinų,
6 valgomieji šaukštai -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
3 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadus perpjauname perpus, išimame kauliuką, naudodamiesi šaukštu išskobiame avokadą į dubenį, sutriname šakute.
Svogūną ir pomidorą supjaustome mažais kubeliais, įmaišome į avokado masę, pagardiname citrinos sultimis, čili pipirais ir druska pagal skonį.
Gvakamolė idealiai tinka prie įvairiausių užkandžių, pagardinti takus ar sumuštinius. Jeigu mėgstate kalendrą, tuomet pagal originalią gvakamolės versiją reikėtų ją naudoti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Felicija
2019-03-29 10:00
Neskanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...