Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.

Naminiai kotletukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | mėsa (malta) |
4 riekės | batonas |
35 mililitrai | pienas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
200 gramų | grietinė |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasti balandėliai
-
Ekspress šašlykai
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Šašlykai su majonezu
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Sibiro koldūnai
-
Kibinai "Su meile"
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kėdainių maltinis
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Paprastieji šašlykai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Karališkieji kotletai
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Įdarytas faršo zuikis
Naminiai kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Pienas,
35 mililitrai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Pipirai
-
Grietinė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...