Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
Naminiai kotletukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | mėsa (malta) |
4 riekės | batonas |
35 mililitrai | pienas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
200 gramų | grietinė |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškoji kiauliena
- Bulvių apkepas su šparagais
- Kepsnys su persikų padažu
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Veršienos šašlykas
- Šašlykai vyno marinate
- Kotletukai su sūriu
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Šašlykai su majonezu
- Čipolino galvelės
- Kaimiškas pjausnys
- Įdaryti piepagrybiai
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Kibinai
- Kepta kiaulienos karka žarijose
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Tradiciniai kotletai su majonezu
- Mėsos ir daržovių drebučiai
Naminiai kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Pienas,
35 mililitrai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Pipirai
-
Grietinė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...