Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
Naminiai kotletukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | mėsa (malta) |
| 4 riekės | batonas |
| 35 mililitrai | pienas |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| 200 gramų | grietinė |
| 2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pietūs moliniame inde
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Šašlykai su majonezu
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Lengvas Zuikis
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
"Ponios cepelinai"
-
Dešrelės su įdaru
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Šašlykai iškylai
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Guliašas su šafranu
-
Vyne troškintas triušis
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
Naminiai kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Pienas,
35 mililitrai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Pipirai
-
Grietinė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
