Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
Naminiai kotletukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | mėsa (malta) |
| 4 riekės | batonas |
| 35 mililitrai | pienas |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| 200 gramų | grietinė |
| 2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ežero šašlykas
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Avienos šonkauliukai
-
Čili jautienos gaminimas
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Suktinukai
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Kepta triušiena
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Kiaulienos karis
-
Įdaryti pomidorai
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Steikai
Naminiai kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Pienas,
35 mililitrai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Pipirai
-
Grietinė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
