
Šašlykai marinuoti kefyre
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas | kiauliena ( sprandinė) |
1.5 litro | kefyras |
1 pundelis | kalendra |
6 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę supjaustykite nedideliais gabaliukais. Stambiai supjaustykite svogūnus ir kalendras. Sudėkite viską į puodą (sluoksniuodami): mėsą, po to svogūnus, kalendrą – taip keletą kartų. Kiekvieną sluoksnį sūdykite ir įberkite pipirų.
2.
Viską užpilkite kefyru. Uždenkite indą dangčiu ir palikite stovėti per naktį vėsioje vietoje (kuo ilgiau mėsa marinuosis – tuo švelnesnis bus šašlykas). Mėsą susmeikite ant iešmų ir kepkite šašlykinėje ant gerai įkaitusių anglių, apšlakstydami likusiu kefyru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Kiaulienos troškinys
-
Čenachai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Suktinukai patale
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kotletukai su morkomis
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Cukinijų laiveliai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Mėsos apkepas
-
Sprandinės kepsnys
Šašlykai marinuoti kefyre
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, sprandinė,
1 kilogramas -
Kefyras,
1.5 litro -
Kalendra,
1 pundelis -
Svogūnai,
6 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustykite nedideliais gabaliukais. Stambiai supjaustykite svogūnus ir kalendras. Sudėkite viską į puodą (sluoksniuodami): mėsą, po to svogūnus, kalendrą – taip keletą kartų. Kiekvieną sluoksnį sūdykite ir įberkite pipirų.
Viską užpilkite kefyru. Uždenkite indą dangčiu ir palikite stovėti per naktį vėsioje vietoje (kuo ilgiau mėsa marinuosis – tuo švelnesnis bus šašlykas). Mėsą susmeikite ant iešmų ir kepkite šašlykinėje ant gerai įkaitusių anglių, apšlakstydami likusiu kefyru.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...