1 arbatinis šaukštelis | spanguolės (džemas) |
2 vienetai | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
4 vienetai | kiauliena (kumpis, gabalėliais) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (kiaulienos) |
šiek tiek | žalumynų ((įvairūs)) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | raudonas vynas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vasaros šašlykiukas
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Kapota keri mėsa
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Faršu įdarytos paprikos
- Kepta marinuota veršiena
- Giminės kotletai ant laužo
- Jautienos kukuliai
- Faršu įdaryti pomidorai
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Kotletukai su bulvėm
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Pyragas su mėsa
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Kiaulienos kotletai su sūriu
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės, džemas,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, kumpis, gabalėliais,
4 vienetai - Druska
- Prieskoniai, kiaulienos
- Žalumynai, (įvairūs)
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Raudonas vynas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos gabalėlius pabarstome prieskoniais, druska, žolelėmis. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam 4 šaukštus raudono vyno, išmaišome. Iš obuolių išimame sėklas, nulupame ir perpjauname pusiau. Į puodą įpilame vandens,tiek kad obuolių puseles apsemtų iki pusės. Užverdame, įberiame šaukštą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolio puselę, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Valgome su ryžiais.