
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | spanguolės (džemas) |
2 vienetai | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
4 vienetai | kiauliena (kumpis, gabalėliais) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (kiaulienos) |
šiek tiek | žalumynų ((įvairūs)) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaulienos gabalėlius pabarstome prieskoniais, druska, žolelėmis. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam 4 šaukštus raudono vyno, išmaišome. Iš obuolių išimame sėklas, nulupame ir perpjauname pusiau. Į puodą įpilame vandens,tiek kad obuolių puseles apsemtų iki pusės. Užverdame, įberiame šaukštą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolio puselę, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Valgome su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos kebabas
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Kepenys japoniškai
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Strėvos suktinis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Netikras zuikis
-
Ežero šašlykas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Paprika įdaryta faršu
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Dešrelių pynė
-
Apkepas „Greitukas“
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Paprikų laiveliai
-
Šašlykai
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės, džemas,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, kumpis, gabalėliais,
4 vienetai - Druska
- Prieskoniai, kiaulienos
- Žalumynai, (įvairūs)
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Raudonas vynas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos gabalėlius pabarstome prieskoniais, druska, žolelėmis. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam 4 šaukštus raudono vyno, išmaišome. Iš obuolių išimame sėklas, nulupame ir perpjauname pusiau. Į puodą įpilame vandens,tiek kad obuolių puseles apsemtų iki pusės. Užverdame, įberiame šaukštą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolio puselę, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Valgome su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...