Redos lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | lašiša |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lašišą supjaustyti juostelėmis ir užbarstyti prieskoniais, palaikyti keletą valndų. Tada nuplautas bulves išvirti. Morkas sutarkuoti, supjaustyti smulkiai svogūną ir apkepti keptuvėje. Šiltas bulves nulupti, perpjauti per pusę ir sudėti kepimo formos šonuose. Tada lašišos juosteles sudėti viduryje bulvių. Morkas ir svogūnus sudeti aplink lašišą ir dėti kepti. Baigus kepti, uždėti sūrio. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skani zuvytė
- Folijoje kepta žuvis
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Kepta plekšnė padaže
- Eršketas šampane
- Karpis, troškintas piene
- Lašišos šašlykas
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Kepta lašiša tešloje
- Žuvies šašlykai
- Tešloje kepti žuvies piršteliai
- Troškinta žuvis su morkomis
- Žuvies maltiniai
- Kepta žuvis su grybais
- Kepta menkė majonezo padaže
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Lašiša grilyje
- Žuvies kotletai
- Žuvis "lenkiškame" padaže
- Baltieji žuvies kotletai
Redos lašiša
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Bulvės,
5 vienetai - Lašiša
-
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą supjaustyti juostelėmis ir užbarstyti prieskoniais, palaikyti keletą valndų. Tada nuplautas bulves išvirti. Morkas sutarkuoti, supjaustyti smulkiai svogūną ir apkepti keptuvėje. Šiltas bulves nulupti, perpjauti per pusę ir sudėti kepimo formos šonuose. Tada lašišos juosteles sudėti viduryje bulvių. Morkas ir svogūnus sudeti aplink lašišą ir dėti kepti. Baigus kepti, uždėti sūrio. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...