
Redos lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | lašiša |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lašišą supjaustyti juostelėmis ir užbarstyti prieskoniais, palaikyti keletą valndų. Tada nuplautas bulves išvirti. Morkas sutarkuoti, supjaustyti smulkiai svogūną ir apkepti keptuvėje. Šiltas bulves nulupti, perpjauti per pusę ir sudėti kepimo formos šonuose. Tada lašišos juosteles sudėti viduryje bulvių. Morkas ir svogūnus sudeti aplink lašišą ir dėti kepti. Baigus kepti, uždėti sūrio. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta stinta
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Skani zuvytė
-
Lašiša garuose
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Keptas starkis
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Lietuviški "sushiai"
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Troškintas lynas
-
Skumbrė su citrina
-
Lašišos užkandėlė
-
Menkės kotletukai
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Rūkytas Karpis
-
Farširuota lydeka
-
Karališkoji silkė
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
Redos lašiša
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Bulvės,
5 vienetai - Lašiša
-
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą supjaustyti juostelėmis ir užbarstyti prieskoniais, palaikyti keletą valndų. Tada nuplautas bulves išvirti. Morkas sutarkuoti, supjaustyti smulkiai svogūną ir apkepti keptuvėje. Šiltas bulves nulupti, perpjauti per pusę ir sudėti kepimo formos šonuose. Tada lašišos juosteles sudėti viduryje bulvių. Morkas ir svogūnus sudeti aplink lašišą ir dėti kepti. Baigus kepti, uždėti sūrio. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...