Makaronus sudėti į verdantį vandenį ir virti apie 20 min. vidutinio kaitrumo orkaitėje.
Lašišą supjaustyti kubeliais.
Lašišą, česnakus ir krevetes užpilti vynu ir patroškinti, kol vynas išgaruos.
Į keptuvę sudėti makaronus ir sudėti grietinėlę.
Pamaišant troškinti 2 minutes.
Dar karštus makaronus apibarstyti sutarkuotu sūriu.
Spageti su lašiša ir krevetėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 200 mililitrų | grietinėlės, 35% (20 proc. riebumo) |
| 150 gramų | parmezano sūris |
| 2 skiltelės | česnakas (sugrūsti) |
| 500 gramų | krevetės be kevalo |
| 50 mililitrų | baltas vynas |
| 250 gramų | spageti |
| 200 gramų | lašiša (virta arba kepta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta aštri menkė
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Silkė su svogūniukais
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Įdaryta lazanija
-
Lašiša folijoje
-
Nuostabioji paelija
-
Folijoje keptas karpis
-
Virtas karšis
-
Žuvytės tešloje
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Kepta lydeka
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Žuvies užkepėlė
Spageti su lašiša ir krevetėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%, 20 proc. riebumo,
200 mililitrų -
Parmezano sūris,
150 gramų -
Česnakas, sugrūsti,
2 skiltelės -
Krevetės be kevalo,
500 gramų -
Baltas vynas,
50 mililitrų -
Spageti,
250 gramų -
Lašiša, virta arba kepta,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus sudėti į verdantį vandenį ir virti apie 20 min. vidutinio kaitrumo orkaitėje.
Lašišą supjaustyti kubeliais.
Lašišą, česnakus ir krevetes užpilti vynu ir patroškinti, kol vynas išgaruos.
Į keptuvę sudėti makaronus ir sudėti grietinėlę.
Pamaišant troškinti 2 minutes.
Dar karštus makaronus apibarstyti sutarkuotu sūriu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
