
Kepta žuvis su petražolėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
50 gramų | krapai |
6 vienetai | pomidorai |
1 stiklinė | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi. Jais pabarstomas ugniai atsparaus stiklinio keptuvo dugnas. Ant petražolių sudedama žuvis, užbarstoma likusiais lapeliais, apdedama griežinėliais supjaustytais pomidorais ir užpilama aliejumi. Paruošta žuvis kepama orkaitėje 30 minučių, atšaldoma ir paduodama tame pačiame inde, kuriame kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazanija su lašiša
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Šamažuvės filė
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Virta žuvis tešloje
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Žuvis ant grilio
Kepta žuvis su petražolėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Krapai,
50 gramų -
Pomidorai,
6 vienetai -
Aliejus,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi. Jais pabarstomas ugniai atsparaus stiklinio keptuvo dugnas. Ant petražolių sudedama žuvis, užbarstoma likusiais lapeliais, apdedama griežinėliais supjaustytais pomidorais ir užpilama aliejumi. Paruošta žuvis kepama orkaitėje 30 minučių, atšaldoma ir paduodama tame pačiame inde, kuriame kepė.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...