
Kepta žuvis su petražolėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
50 gramų | krapai |
6 vienetai | pomidorai |
1 stiklinė | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi. Jais pabarstomas ugniai atsparaus stiklinio keptuvo dugnas. Ant petražolių sudedama žuvis, užbarstoma likusiais lapeliais, apdedama griežinėliais supjaustytais pomidorais ir užpilama aliejumi. Paruošta žuvis kepama orkaitėje 30 minučių, atšaldoma ir paduodama tame pačiame inde, kuriame kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Žuvis tešloje
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Kepti karpiai
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Plekšnė su padažu
-
Troškinta lydeka
-
Kepta lašiša
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Menkė garuose
-
Silkė su manų koše
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Kepta marinuota žuvis
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Žuvies kotletai
-
Virta žuvis tešloje
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
Kepta žuvis su petražolėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Krapai,
50 gramų -
Pomidorai,
6 vienetai -
Aliejus,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi. Jais pabarstomas ugniai atsparaus stiklinio keptuvo dugnas. Ant petražolių sudedama žuvis, užbarstoma likusiais lapeliais, apdedama griežinėliais supjaustytais pomidorais ir užpilama aliejumi. Paruošta žuvis kepama orkaitėje 30 minučių, atšaldoma ir paduodama tame pačiame inde, kuriame kepė.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...