Iš prieskonių bei prieskoninių daržovių išverdamas marinatas ir jame apie 1 val. laikoma išvalyta supjaustyta žuvis.
Iš kiaušinių, miltų, pieno užmaišoma grietinės tirštuma tešla. Joje pavoliojami sterko gabalai ir kepami riebaluose, kol parusvėja. Tada sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami trupučiu tirpinto sviesto ir apdėliojami pakepintais svogūnais. Prie šios žuvies tinka karštos troškintos daržovės, o jei patiekalas šaltas — majonezas.
Marinuotas keptas sterkas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | starkis |
| 4 vienetai | juodieji pipirai |
| 4 vienetai | gvazdikėliai |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| 1 vienetas | morkos |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 30 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Skumbrė su citrina
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Žuvies pyragas
-
Lydekos kepsneliai
-
Įdaryta lydeka
-
Keptas starkis
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Tagliatelle all`astice
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Keptas upėtakis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Silkė su svogūniukais
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Žuvis tešloje
-
Karpis, pomidorų padaže
Marinuotas keptas sterkas
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Starkis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Gvazdikėliai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sviestas,
30 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš prieskonių bei prieskoninių daržovių išverdamas marinatas ir jame apie 1 val. laikoma išvalyta supjaustyta žuvis.
Iš kiaušinių, miltų, pieno užmaišoma grietinės tirštuma tešla. Joje pavoliojami sterko gabalai ir kepami riebaluose, kol parusvėja. Tada sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami trupučiu tirpinto sviesto ir apdėliojami pakepintais svogūnais. Prie šios žuvies tinka karštos troškintos daržovės, o jei patiekalas šaltas — majonezas.
Reklama:
Komentarai (10)
-
kestas
2013-10-16 12:22
nesuprantu apie kajus , kad niekur nepamionetas actas :)))))
-
Lapas
2009-06-15 22:58
Druska puikiai marinuoja, Stasy. :) O Žuviai tikrai netinka actas
-
Stasys
2009-06-14 22:17
Nesupratau kas per marinatas be jokio acto ar citrinos :-p :-p :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
