
Saldus vyšnių patiekalas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 litras | pasukos |
170 gramų | manų kruopos |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
500 gramų | vyšnios (be kaulų) |
2 vienetai | kiaušiniai |
20 gramų | vanilinis cukrus |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Pasukose išverdama manų košė. Į ją įmetama citrinos žievelė, suberiamas vanilinis cukrus ir cukrus. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įdedamas trynys, o kai ji truputį atvėsta — ir išplaktas baltymas. Forma ištepama sviestu ir 3/4 jos užpildoma koše. Ant viršaus sudedama pusė paruoštų vyšnių, ant jų vėl užkrečiama košės, po to vėl dedamos vyšnios ir paskutinis sluoksnis — košės. Vyšnios negausiai apibarstomos cukrumi. Ant viršaus uždėliojama sviesto gabaliukų. Pudingas truputį apkepamas orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtų kriaušių desertas
-
Kriaušių desertai
-
Spurgytės su kremu
-
Ridikėlių traškučiai
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Aronijų pudingas
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Konjako desertas
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Vafliai su bananais
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Spurgos iš varškės
-
Pudingas iš morkų
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
Saldus vyšnių patiekalas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pasukos,
1 litras -
Manų kruopos,
170 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Vyšnios, be kaulų,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų - Cukrus
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasukose išverdama manų košė. Į ją įmetama citrinos žievelė, suberiamas vanilinis cukrus ir cukrus. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įdedamas trynys, o kai ji truputį atvėsta — ir išplaktas baltymas. Forma ištepama sviestu ir 3/4 jos užpildoma koše. Ant viršaus sudedama pusė paruoštų vyšnių, ant jų vėl užkrečiama košės, po to vėl dedamos vyšnios ir paskutinis sluoksnis — košės. Vyšnios negausiai apibarstomos cukrumi. Ant viršaus uždėliojama sviesto gabaliukų. Pudingas truputį apkepamas orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
aukse
2009-06-22 18:01
puikus receptas!! labai sudomino!!!!!! pasidariau namie ypatingas skonis! siulau pasidaryti kiekvienai namu seimininkei ;-) :super: :super: :bravo: :mmm: :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...