
Kepti įdaryti obuoliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | obuoliai |
50 galvų | medus |
80 gramų | spanguolės (džiovintos) |
50 gramų | cukraus pudra |
1 saujelė | graikiniai riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nupjauti obuolių viršų, išimti sėklas.
2.
Spanguoles šiek tiek palaikyti vandenyje, kad jos išbrinktų. Tada jas sumaišyti su medumi ir sudėti į obuolį, prieš tai ant jo dugno pabėrus riešutų.
3.
Tada obuolį uždengti nupjauta viršūnėle.
4.
Kepti iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
Prieš patiekiant, apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.
Prieš patiekiant, apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai fondantai
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Baltijos pyragėliai
-
Vasaros varškės spurgos
-
Creme brulee
-
Daniški pyragaičiai
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Citrinų pudingas
-
"Apsnigtos avietės"
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Kriaušių desertai
-
Kriaušių desertas
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Karštas bananų desertas
Kepti įdaryti obuoliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Medus,
50 galvų -
Spanguolės, džiovintos,
80 gramų -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Graikiniai riešutai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauti obuolių viršų, išimti sėklas.
Spanguoles šiek tiek palaikyti vandenyje, kad jos išbrinktų. Tada jas sumaišyti su medumi ir sudėti į obuolį, prieš tai ant jo dugno pabėrus riešutų.
Tada obuolį uždengti nupjauta viršūnėle.
Kepti iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
Prieš patiekiant, apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
laura
2015-05-03 15:03
,mouii
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...