Šokoladiniai fondantai
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų sviestas
150 gramų šokoladas (tamsus)
2 vienetai kiaušiniai
2 vienetai kiaušiniai ((tryniai))
40 gramų cukrus
1 valgomasis šaukštas „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
0.5 arbatinio šaukštelio imbieras (malti)
Papuošimui:
šiek tiek „dansukker“ cukraus milteliai
šiek tiek uogos (pasirinktos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir nuimkite nuo ugnies. Susmulkinkite šokoladą ir leiskite ištirpti svieste. Dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, trynius ir cukrų. Įmaišykite sausus produktus ir supilkite šokolado ir sviesto mišinį. Maišykite, kol mišinys taps vienalytis ir blizgus. Ištepkite riebalais indelius ir mišinį supilkite į indelius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir sudėkite indelius ant vidurinės lentynėlės. Kepkite 6–8 minutes, tik neperkepkite. Papuoškite pasirinktomis uogomis bei cukraus milteliais. Patiekite karštą su ledais ar grietinėle.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladiniai fondantai

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Papuošimui:
Gaminimo eiga:

Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir nuimkite nuo ugnies. Susmulkinkite šokoladą ir leiskite ištirpti svieste. Dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, trynius ir cukrų. Įmaišykite sausus produktus ir supilkite šokolado ir sviesto mišinį. Maišykite, kol mišinys taps vienalytis ir blizgus. Ištepkite riebalais indelius ir mišinį supilkite į indelius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir sudėkite indelius ant vidurinės lentynėlės. Kepkite 6–8 minutes, tik neperkepkite. Papuoškite pasirinktomis uogomis bei cukraus milteliais. Patiekite karštą su ledais ar grietinėle.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


  • Oho 2015-11-22 11:01

    WAUU


Daugiau receptų