100 gramų | sviestas | |
150 gramų | šokoladas (tamsus) | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
2 vienetai | kiaušiniai ((tryniai)) | |
40 gramų | cukrus | |
1 valgomasis šaukštas | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai | |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (malti) | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | „dansukker“ cukraus milteliai | |
šiek tiek | uogos (pasirinktos) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti obuoliai
- Bananai tešloje
- Paskaninti kepti obuoliai
- Varškės spurgos
- Keptų obuolių desertas su varške
- Aronijų pudingas
- Bananų sufle
- Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
- Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Rabarbarų kisielius su bananais
- Saldus vyšnių patiekalas
- Virtų kriaušių desertas
- Ryžių desertas
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
Šokoladiniai fondantai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sviestas,
100 gramų -
Šokoladas, tamsus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, (tryniai),
2 vienetai -
Cukrus,
40 gramų -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- „Dansukker“ cukraus milteliai
- Uogos, pasirinktos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir nuimkite nuo ugnies. Susmulkinkite šokoladą ir leiskite ištirpti svieste. Dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, trynius ir cukrų. Įmaišykite sausus produktus ir supilkite šokolado ir sviesto mišinį. Maišykite, kol mišinys taps vienalytis ir blizgus. Ištepkite riebalais indelius ir mišinį supilkite į indelius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir sudėkite indelius ant vidurinės lentynėlės. Kepkite 6–8 minutes, tik neperkepkite. Papuoškite pasirinktomis uogomis bei cukraus milteliais. Patiekite karštą su ledais ar grietinėle.
Komentarai (2)
-
Oho
2015-11-22 11:01
WAUU