
Šokoladiniai fondantai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų | sviestas | |
150 gramų | šokoladas (tamsus) | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
2 vienetai | kiaušiniai ((tryniai)) | |
40 gramų | cukrus | |
1 valgomasis šaukštas | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai | |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (malti) | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | „dansukker“ cukraus milteliai | |
šiek tiek | uogos (pasirinktos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir nuimkite nuo ugnies. Susmulkinkite šokoladą ir leiskite ištirpti svieste. Dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, trynius ir cukrų. Įmaišykite sausus produktus ir supilkite šokolado ir sviesto mišinį. Maišykite, kol mišinys taps vienalytis ir blizgus. Ištepkite riebalais indelius ir mišinį supilkite į indelius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir sudėkite indelius ant vidurinės lentynėlės. Kepkite 6–8 minutes, tik neperkepkite. Papuoškite pasirinktomis uogomis bei cukraus milteliais. Patiekite karštą su ledais ar grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Spurgos pavakariams
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Spurgos su vyšniomis
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Kriaušių desertas
-
Pudingas
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Imbieriniai blyneliai
-
Obuoliai su varške
-
Vafliai su graikiniais riešutais
Šokoladiniai fondantai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sviestas,
100 gramų -
Šokoladas, tamsus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, (tryniai),
2 vienetai -
Cukrus,
40 gramų -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- „Dansukker“ cukraus milteliai
- Uogos, pasirinktos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir nuimkite nuo ugnies. Susmulkinkite šokoladą ir leiskite ištirpti svieste. Dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, trynius ir cukrų. Įmaišykite sausus produktus ir supilkite šokolado ir sviesto mišinį. Maišykite, kol mišinys taps vienalytis ir blizgus. Ištepkite riebalais indelius ir mišinį supilkite į indelius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir sudėkite indelius ant vidurinės lentynėlės. Kepkite 6–8 minutes, tik neperkepkite. Papuoškite pasirinktomis uogomis bei cukraus milteliais. Patiekite karštą su ledais ar grietinėle.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Oho
2015-11-22 11:01
WAUU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...