500 gramų | kopūstai (smulkiai pjaustyti) |
6 valgomieji šaukštai | ryžiai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų pasta |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynai su kopūstais
- Kopūstų maltiniai
- Agurkų pjausniai
- Cukinijų žiedeliai
- Įdaryti svogūnai
- Brokolių apkepas
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Skrudintos daržovės su grybais
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Romos pjausnys iš sūrio
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Troškinti įdaryti agurkai
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Cukinijų ir bulvių apkepas
- Brokolių blyneliai
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Apkepas „Vienas ir du“
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
Ryžių kepsneliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, smulkiai pjaustyti,
500 gramų -
Ryžiai,
6 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Prieskoniai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sutarkuotus ar pjaustytus kopūstus dėti virti į nedidelį kiekį vandens ir virti 10- 15 minučių.
Pridėti pomidorų pastos, smulkiai pjaustytų svogūnų. Virti, kol išgaruoja skystis.
Prie virtų daržovių pridėti 6 šaukštus ryžių, įmušti kiaušinį ir išminkyti masę.
Į vieną ranką paimti džiūvėsėlių (kad masė neliptų) ir šaukšto pagalba formuoti kepsniuką. Dėti į įkaitintą aliejų ir kepti 2- 3 minutes iš abiejų pusių.
Komentarai (4)
-
vidmantas
2014-02-06 01:12
Auksciau pasisakiusi Grazina graziai pasake,bet as dadurt noru: nu vos ne balandelei keli gavos