
Ryžių kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kopūstai (smulkiai pjaustyti) |
6 valgomieji šaukštai | ryžiai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų pasta |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sutarkuotus ar pjaustytus kopūstus dėti virti į nedidelį kiekį vandens ir virti 10- 15 minučių.
2.
Pridėti pomidorų pastos, smulkiai pjaustytų svogūnų. Virti, kol išgaruoja skystis.
3.
Prie virtų daržovių pridėti 6 šaukštus ryžių, įmušti kiaušinį ir išminkyti masę.
4.
Į vieną ranką paimti džiūvėsėlių (kad masė neliptų) ir šaukšto pagalba formuoti kepsniuką. Dėti į įkaitintą aliejų ir kepti 2- 3 minutes iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti agurkai
-
Cukinijų blyneliai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Feta įdarytos paprikos
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
"Laukinė" cukinija
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Paprikų laiveliai
-
Mėsos apkepas
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Kepti salierai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Paprikos su įdaru
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
Ryžių kepsneliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, smulkiai pjaustyti,
500 gramų -
Ryžiai,
6 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Prieskoniai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuotus ar pjaustytus kopūstus dėti virti į nedidelį kiekį vandens ir virti 10- 15 minučių.
Pridėti pomidorų pastos, smulkiai pjaustytų svogūnų. Virti, kol išgaruoja skystis.
Prie virtų daržovių pridėti 6 šaukštus ryžių, įmušti kiaušinį ir išminkyti masę.
Į vieną ranką paimti džiūvėsėlių (kad masė neliptų) ir šaukšto pagalba formuoti kepsniuką. Dėti į įkaitintą aliejų ir kepti 2- 3 minutes iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vidmantas
2014-02-06 01:12
Auksciau pasisakiusi Grazina graziai pasake,bet as dadurt noru: nu vos ne balandelei keli gavos
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...