500 gramų | kopūstai (smulkiai pjaustyti) |
6 valgomieji šaukštai | ryžiai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų pasta |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sotusis guliašas
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Įdaryti pomidorai
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Karštos grilio salotos
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Midijos su špinatais
- "Laukinė" cukinija
- Kopūstų blyneliai
- Lietuviški čenakai
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Įdaryti rauginti agurkai
- Kepti rauginti kopūstai
- Vėdarai su cukinijomis
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Špinatų apkepas
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Šparaginės pupelės
- Įdarytos paprikos
- Čenachai
Ryžių kepsneliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, smulkiai pjaustyti,
500 gramų -
Ryžiai,
6 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Prieskoniai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sutarkuotus ar pjaustytus kopūstus dėti virti į nedidelį kiekį vandens ir virti 10- 15 minučių.
Pridėti pomidorų pastos, smulkiai pjaustytų svogūnų. Virti, kol išgaruoja skystis.
Prie virtų daržovių pridėti 6 šaukštus ryžių, įmušti kiaušinį ir išminkyti masę.
Į vieną ranką paimti džiūvėsėlių (kad masė neliptų) ir šaukšto pagalba formuoti kepsniuką. Dėti į įkaitintą aliejų ir kepti 2- 3 minutes iš abiejų pusių.
Komentarai (4)
-
vidmantas
2014-02-06 01:12
Auksciau pasisakiusi Grazina graziai pasake,bet as dadurt noru: nu vos ne balandelei keli gavos