Baklažanus ir paprikas perpjaukite pusiau ir užpilkite acto, vandens mišiniu (su trintais česnakais, druska, pipirais). Marinuokite daržoves parą laiko, o tada verkite ant iešmų ir kepkite.
Šios karštos salotos puikiai tiks prie mėsos patiekalų.

Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | baklažanai |
4 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | paprika |
1 stiklinė | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
4 skiltelės | česnakas |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Įdaryta cukinija
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Įdarytos cukinijos
-
Lietinių tortas
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Įdarytos kaliaropės
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Ryžių kepsneliai
-
Lazanija su moliūgais
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Rudeninis laivelis
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Svogūnai,
4 vienetai -
Paprika,
4 vienetai -
Actas,
1 stiklinė - Druska
- Pipirai
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus ir paprikas perpjaukite pusiau ir užpilkite acto, vandens mišiniu (su trintais česnakais, druska, pipirais). Marinuokite daržoves parą laiko, o tada verkite ant iešmų ir kepkite.
Šios karštos salotos puikiai tiks prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai