Įdarui papildomai reikės: 200 g virtos mėsos, 2 svogūnai, pusė šaukšto sviesto, truputis juodųjų pipirų, druskos, miltų, grietinės, cukraus.
Griežčiai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, vidurys šaukštu išskobiamas, kad daržovė būtų puoduko pavidalo. Išskobtas vidus sukapojamas, pridedama virtos maltos mėsos, svogūnų, druskos, pipirų, pabarstoma miltais ir pakepinama. Vėliau įpilama grietinės, įberiama cukraus ir to įdaro prikemšami griežčiai. Viršus apibarstomas tarkuotu sūriu, uždedama po gabalėlį sviesto ir, sudėjus viena eile į keptuvą, kepama orkaitėje. Kai paviršius gražiai pagelsta, įpilama truputį sultinio ir apšlakstoma grietine. Griežčiai tiekiami užpilti tuo padažu, kuriame kepė. Prie jų tinka virtos ar keptos bulvės.
Įdaryti griežčiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | griežčiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštos paprikų salotos
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Brokolių apkepas
- Kopūstų maltiniai
- Įdaryti pomidorai
- Įdaryti pomidorai
- Moliūgų apkepas
- Balandėliai su soja
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Špinatų apkepas
- Kopūstienė su grybais
- Įdaryta cukinija
- Suflė su žirneliais
- Burokėlių apkepas
- Ryžių pudingas
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Romšteksas majonezo padaže
- "Laukinė" cukinija
- Moliūgai vakarienei
- Briuselinių kopūstų apkepas
Įdaryti griežčiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Griežčiai,
600 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
3 valgomieji šaukštai - Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės: 200 g virtos mėsos, 2 svogūnai, pusė šaukšto sviesto, truputis juodųjų pipirų, druskos, miltų, grietinės, cukraus.
Griežčiai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, vidurys šaukštu išskobiamas, kad daržovė būtų puoduko pavidalo. Išskobtas vidus sukapojamas, pridedama virtos maltos mėsos, svogūnų, druskos, pipirų, pabarstoma miltais ir pakepinama. Vėliau įpilama grietinės, įberiama cukraus ir to įdaro prikemšami griežčiai. Viršus apibarstomas tarkuotu sūriu, uždedama po gabalėlį sviesto ir, sudėjus viena eile į keptuvą, kepama orkaitėje. Kai paviršius gražiai pagelsta, įpilama truputį sultinio ir apšlakstoma grietine. Griežčiai tiekiami užpilti tuo padažu, kuriame kepė. Prie jų tinka virtos ar keptos bulvės.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...