Įdarui papildomai reikės: 200 g virtos mėsos, 2 svogūnai, pusė šaukšto sviesto, truputis juodųjų pipirų, druskos, miltų, grietinės, cukraus.
Griežčiai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, vidurys šaukštu išskobiamas, kad daržovė būtų puoduko pavidalo. Išskobtas vidus sukapojamas, pridedama virtos maltos mėsos, svogūnų, druskos, pipirų, pabarstoma miltais ir pakepinama. Vėliau įpilama grietinės, įberiama cukraus ir to įdaro prikemšami griežčiai. Viršus apibarstomas tarkuotu sūriu, uždedama po gabalėlį sviesto ir, sudėjus viena eile į keptuvą, kepama orkaitėje. Kai paviršius gražiai pagelsta, įpilama truputį sultinio ir apšlakstoma grietine. Griežčiai tiekiami užpilti tuo padažu, kuriame kepė. Prie jų tinka virtos ar keptos bulvės.

Įdaryti griežčiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | griežčiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
"Balandėlis"
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Burokėlių apkepas
-
Kvietinių miltų blynai
-
Pomidorai tešloje
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Bulvių apkepas
-
Moliūgų kotletukai
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Lietinių tortas
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Cukinijų žiedeliai
-
Įdaryti porai
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
Įdaryti griežčiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Griežčiai,
600 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
3 valgomieji šaukštai - Sultinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės: 200 g virtos mėsos, 2 svogūnai, pusė šaukšto sviesto, truputis juodųjų pipirų, druskos, miltų, grietinės, cukraus.
Griežčiai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, vidurys šaukštu išskobiamas, kad daržovė būtų puoduko pavidalo. Išskobtas vidus sukapojamas, pridedama virtos maltos mėsos, svogūnų, druskos, pipirų, pabarstoma miltais ir pakepinama. Vėliau įpilama grietinės, įberiama cukraus ir to įdaro prikemšami griežčiai. Viršus apibarstomas tarkuotu sūriu, uždedama po gabalėlį sviesto ir, sudėjus viena eile į keptuvą, kepama orkaitėje. Kai paviršius gražiai pagelsta, įpilama truputį sultinio ir apšlakstoma grietine. Griežčiai tiekiami užpilti tuo padažu, kuriame kepė. Prie jų tinka virtos ar keptos bulvės.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...