
Keptos cukinijos su mėtų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | cukinija (jaunos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
12 valgomųjų šaukštų | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | obelių aliejus |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | vyno actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Cukinijas nuplaukite, nupjaukite viršūnėles ir kotelius ir supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
2.
Kiaušinį suplakite su žiupsneliu druskos. Apvoliokite cukinijų griežinėlius miltuose, paskui - kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
3.
Apkepkite iš abiejų pusių aliejuje su sviestu, kol gražiai pagelsd. Sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų aliejus.
4.
Į puodą sudėkite mėtas, suberkite cukrų, supilkite vyno actą ir pakaitinkite iki užvirimo.
5.
Cukinijas sudėkite į lėkšte ir apšlakstykite mėtų padažu.
Šaltinis: Cristine Bier "Gardžiausi cukinijų patiekalai"
Šaltinis: Cristine Bier "Gardžiausi cukinijų patiekalai"
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Kopūstų blyneliai
-
"Balandėlis"
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Kopūstų tortas
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Balandėliai
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Šparagai ant griliaus
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Cukinijų žiedeliai
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Balta mišrainė
-
Įdaryti porai
-
Morkų sklindžiai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
Keptos cukinijos su mėtų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija, jaunos,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
12 valgomųjų šaukštų -
Obelių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vyno actas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas nuplaukite, nupjaukite viršūnėles ir kotelius ir supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
Kiaušinį suplakite su žiupsneliu druskos. Apvoliokite cukinijų griežinėlius miltuose, paskui - kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Apkepkite iš abiejų pusių aliejuje su sviestu, kol gražiai pagelsd. Sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų aliejus.
Į puodą sudėkite mėtas, suberkite cukrų, supilkite vyno actą ir pakaitinkite iki užvirimo.
Cukinijas sudėkite į lėkšte ir apšlakstykite mėtų padažu.
Šaltinis: Cristine Bier "Gardžiausi cukinijų patiekalai"
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...