Tešlai: | ||
1 kilogramas | miltai | |
500 gramų | margarinas | |
200 gramų | grietinė | |
5 vienetai | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Įdarui: | ||
10 vienetų | morkos | |
5 vienetai | paprika | |
2 vienetai | svogūnai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Feta įdarytos paprikos
- Keptos cukinijos
- Cukinijų blyneliai
- Įdaryti rauginti agurkai
- Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
- Romos pjausnys iš sūrio
- Įdarytos paprikos
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Troškinti daržovių suktinukai
- Moliūgų apkepas
- Cukinijų blyneliai
- Grilyje keptos daržovės
- Salierai tešloje
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Įdarytos kaliaropės
- Karštos paprikų salotos
- Įdaryti porai
- Moliūginiai sklindžiai
- Sojų apkepas su daržovėmis
Skaniausi kibinai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
1 kilogramas -
Margarinas,
500 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Morkos,
10 vienetų -
Paprika,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminame tešlą: į 600g miltų dedame margariną ir minkome tešlą, kol margarinas pasiskirstys tarp miltų. Tuomet mušame 4 kiaušinius (po vieną) ir pilame grietinę.
Išminkius tešlą ją dedame į šaldytuvą porai valandų.
Daržovės supjaustome kubeliais arba sutarkuojame virtuviniu kombainu.
Kepiname daržovės keptuvėje, kol gražiai paskrunda.
Iš tešlos formuojame blynelius, į vidurį dedame kepintų daržovių ir gražiai užlankstome. Išplakame likusį kiaušinį ir juo ištepame kibinus.
Kibinus kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 valandą.