Porų pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų lydytas sūris
4 vienetai kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
250 gramų grietinė
125 gramai parmezano sūris
1 kilogramas poras
2 vienetai svogūnai
250 gramų dešrelės (rūkytos)
20 gramų sviestas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
2 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
350 gramų tešla (sluoksniuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kepimo formą, kurios šonai ir dugnas nusiima, ištepkite sviestu, apibarstykite džiūvėsėliais ir išklokite sluoksniuota tešla.
Susmulkinkite porus, svogūnus, dešreles, sutarkuokite sūrį.
Kiaušinius išplakite su prieskoniais, sūriu, grietine ir miltais.
Į kepimo formą, išklotą tešla, sudekite daržoves, lydyto sūrelio gabaliukus bei dešreles ir užpilkite kiaušinių plakiniu.
Kepkite (170-180 laipsnių orkaitėje) 50-60 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Porų pyragas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kepimo formą, kurios šonai ir dugnas nusiima, ištepkite sviestu, apibarstykite džiūvėsėliais ir išklokite sluoksniuota tešla.
Susmulkinkite porus, svogūnus, dešreles, sutarkuokite sūrį.
Kiaušinius išplakite su prieskoniais, sūriu, grietine ir miltais.
Į kepimo formą, išklotą tešla, sudekite daržoves, lydyto sūrelio gabaliukus bei dešreles ir užpilkite kiaušinių plakiniu.
Kepkite (170-180 laipsnių orkaitėje) 50-60 minučių.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų