Veganiškas skanėstas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | žiediniai kopūstai |
| 2 valgomieji šaukštai | balzaminis actas |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstą susmulkinti žiedynais. Apie 10 minučių pakepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pagardinti druska ir pipirais.
2.
Patiekti dar šiltus, apšlakščius balzaminiu actu ir užbėrus petražolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Moliūgų kotletukai
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Keptos paprikos
-
Įdaryti griežčiai
-
Troškinys čenachinėse
-
Burokėlių kotletai
-
Įdarytos paprikos
-
Bulvių patiekalas
-
Salierai tešloje
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Falafeliai
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
Veganiškas skanėstas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Balzaminis actas,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą susmulkinti žiedynais. Apie 10 minučių pakepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pagardinti druska ir pipirais.
Patiekti dar šiltus, apšlakščius balzaminiu actu ir užbėrus petražolių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
