
Veganiškas skanėstas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | balzaminis actas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstą susmulkinti žiedynais. Apie 10 minučių pakepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pagardinti druska ir pipirais.
2.
Patiekti dar šiltus, apšlakščius balzaminiu actu ir užbėrus petražolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos apkepas
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Skaniausi kibinai
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Morkų sklindžiai
-
Įdarytos kaliaropės
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Lazanija su moliūgais
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Svogūnų pyragas
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Moliūgų kotletukai
-
Morkų blyneliai
-
Negaluojančios paprikos
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
Veganiškas skanėstas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Balzaminis actas,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą susmulkinti žiedynais. Apie 10 minučių pakepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pagardinti druska ir pipirais.
Patiekti dar šiltus, apšlakščius balzaminiu actu ir užbėrus petražolių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...