Veganiškas skanėstas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | balzaminis actas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstą susmulkinti žiedynais. Apie 10 minučių pakepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pagardinti druska ir pipirais.
2.
Patiekti dar šiltus, apšlakščius balzaminiu actu ir užbėrus petražolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kaliaropės su sviestu
- Čenachai
- Virtas smidras su kiaušiniais
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Kukurūzų apkepas
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Apkepas „Vienas ir du“
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Troškinti įdaryti agurkai
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Cukinijų blyneliai
- Briuselinių kopūstų apkepas
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Šparagai su lašiniais
- Įdaryti pomidorai
- Įdarytos paprikos kitaip
Veganiškas skanėstas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Balzaminis actas,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą susmulkinti žiedynais. Apie 10 minučių pakepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pagardinti druska ir pipirais.
Patiekti dar šiltus, apšlakščius balzaminiu actu ir užbėrus petražolių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...