Briuselinių kopūstų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | briuselio kopūstai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
1 stiklinė | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kopūsto gūželės išverdamos pasūdytame vandenyje, išgriebiamos, sudedamos į apkepo indą, užpilamos pienu, apibarstomos tarkuotu sūriu, apdedamos sviesto gabaliukais ir apkepamos orkaitėje. Tiekiamas apkepas tame pačiame inde, kuriame kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryta cukinija
- Įdaryta cukinija
- Suflė su žirneliais
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Moliūgų ir obuolių apkepas
- Obuolių ir morkų blynai
- Cukinijų blyneliai
- Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
- Kopūstų maltiniai
- Daržovių iešmai
- Cukinija su varškės įdaru
- Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Apkepas „La Graikija“
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Lietuviški čenakai
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Pupos su čiobreliais
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Jautienos ir bulvių apkepas
Briuselinių kopūstų apkepas
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Briuselio kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūželės išverdamos pasūdytame vandenyje, išgriebiamos, sudedamos į apkepo indą, užpilamos pienu, apibarstomos tarkuotu sūriu, apdedamos sviesto gabaliukais ir apkepamos orkaitėje. Tiekiamas apkepas tame pačiame inde, kuriame kepė.
Reklama:
Komentarai (8)
-
kristina
2010-07-29 14:12
o kur dedasi dziuveseliai? :bloga:
?
-
(anonimas)
2009-09-21 19:10
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...