
Briuselinių kopūstų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | briuselio kopūstai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
1 stiklinė | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kopūsto gūželės išverdamos pasūdytame vandenyje, išgriebiamos, sudedamos į apkepo indą, užpilamos pienu, apibarstomos tarkuotu sūriu, apdedamos sviesto gabaliukais ir apkepamos orkaitėje. Tiekiamas apkepas tame pačiame inde, kuriame kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Įdaryta cukinija
-
Brokolių blyneliai
-
Įdaryti svogūnai
-
Įdaryti griežčiai
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Paprikų laiveliai
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Troškinys čenachinėse
-
Lazanija su moliūgais
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Burokėlių apkepas
-
Cukinijų blyneliai
-
Ryžių pudingas
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Briuselinių kopūstų apkepas
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Briuselio kopūstai,
800 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūželės išverdamos pasūdytame vandenyje, išgriebiamos, sudedamos į apkepo indą, užpilamos pienu, apibarstomos tarkuotu sūriu, apdedamos sviesto gabaliukais ir apkepamos orkaitėje. Tiekiamas apkepas tame pačiame inde, kuriame kepė.
Reklama:
Komentarai (8)
-
kristina
2010-07-29 14:12
o kur dedasi dziuveseliai? :bloga:
?
-
(anonimas)
2009-09-21 19:10
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...