
Kaliaropės su sviestu
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kaliaropės |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Kaliaropės nulupamos, supjaustomos vidutinio dydžio gabalėliais, sudedamos į puodą, užpilamos pienu, pasūdomos ir ištroškinamos. Tiekiamos užpiltos tirpintu sviestu. Prie jų tinka virtos bulvės, šviežių pomidorų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Negaluojančios paprikos
-
Morkų sklindžiai
-
Burokėlių apkepas
-
Vegetariški balandėliai
-
Daržovių troškinys
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Morkos su pievagrybiais
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Kopūstų blyneliai
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
"Balandėlis"
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
Kaliaropės su sviestu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kaliaropės,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaliaropės nulupamos, supjaustomos vidutinio dydžio gabalėliais, sudedamos į puodą, užpilamos pienu, pasūdomos ir ištroškinamos. Tiekiamos užpiltos tirpintu sviestu. Prie jų tinka virtos bulvės, šviežių pomidorų salotos.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...