Raudonųjų serbentų fantazija
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 200 mililitrų | džemas (raudonųjų serbentų) |
| 200 mililitrų | pienas (saldintas) |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 4 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Želatiną paruoškite pagal instrukciją ant pakuotės. Raudonųjų serbentų džemą atskieskite su vandeniu (50ml). Sumaišykite su puse želatinos ir išmaišykite. Į saldintą pieną supilkite likusią želatiną ir išmaišykite. Į formeles įpilkite pieno sluoksnį. Formeles pastatykite į šaldytuvą ir laikykite, kol drebučiai visiškai sustings.Tada pilkite raudonųjų serbentų.Taip ir sluoksniuokite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
-
Želė desertas su uogiene
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Gaivus žele desertas
-
Mėtinis agurkų desertas
-
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
-
Raudonųjų serbentų fantazija
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Grietinėlės gardėsis su braškėmis
-
Natūralių apelsinų sulčių želė
-
Varškės torčiukas su persikais
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Tortas "Mozaika"
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Salotos drebučiuose
-
Grietinės želė su bananais
-
Panna cotta su braškių sirupu
Raudonųjų serbentų fantazija
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Džemas, raudonųjų serbentų,
200 mililitrų -
Pienas, saldintas,
200 mililitrų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną paruoškite pagal instrukciją ant pakuotės. Raudonųjų serbentų džemą atskieskite su vandeniu (50ml). Sumaišykite su puse želatinos ir išmaišykite. Į saldintą pieną supilkite likusią želatiną ir išmaišykite. Į formeles įpilkite pieno sluoksnį. Formeles pastatykite į šaldytuvą ir laikykite, kol drebučiai visiškai sustings.Tada pilkite raudonųjų serbentų.Taip ir sluoksniuokite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
