Raudonųjų serbentų fantazija
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 mililitrų | džemas (raudonųjų serbentų) |
200 mililitrų | pienas (saldintas) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Želatiną paruoškite pagal instrukciją ant pakuotės. Raudonųjų serbentų džemą atskieskite su vandeniu (50ml). Sumaišykite su puse želatinos ir išmaišykite. Į saldintą pieną supilkite likusią želatiną ir išmaišykite. Į formeles įpilkite pieno sluoksnį. Formeles pastatykite į šaldytuvą ir laikykite, kol drebučiai visiškai sustings.Tada pilkite raudonųjų serbentų.Taip ir sluoksniuokite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Gaivumas
- Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
- Želė želėje
- Velykinis želinių kiaušinių lizdas
- Želė desertas "Agrasto sapnas"
- Žėlė apelsino žievėje
- Želiniai kiaušinukai
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Vaisiai želėje
- Sluoksniuotas želė desertas
- Vasariškas želė desertas
- Uogų skanėstas
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
- Grietinėlės gardėsis su braškėmis
- Citrininiai drebučiai
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Gaivioji želė
- Vaisinė želė
Raudonųjų serbentų fantazija
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Džemas, raudonųjų serbentų,
200 mililitrų -
Pienas, saldintas,
200 mililitrų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną paruoškite pagal instrukciją ant pakuotės. Raudonųjų serbentų džemą atskieskite su vandeniu (50ml). Sumaišykite su puse želatinos ir išmaišykite. Į saldintą pieną supilkite likusią želatiną ir išmaišykite. Į formeles įpilkite pieno sluoksnį. Formeles pastatykite į šaldytuvą ir laikykite, kol drebučiai visiškai sustings.Tada pilkite raudonųjų serbentų.Taip ir sluoksniuokite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...