Raudonųjų serbentų fantazija
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 mililitrų | džemas (raudonųjų serbentų) |
200 mililitrų | pienas (saldintas) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Želatiną paruoškite pagal instrukciją ant pakuotės. Raudonųjų serbentų džemą atskieskite su vandeniu (50ml). Sumaišykite su puse želatinos ir išmaišykite. Į saldintą pieną supilkite likusią želatiną ir išmaišykite. Į formeles įpilkite pieno sluoksnį. Formeles pastatykite į šaldytuvą ir laikykite, kol drebučiai visiškai sustings.Tada pilkite raudonųjų serbentų.Taip ir sluoksniuokite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Želinis desertas su juodu šokoladu
- Želiniai kiaušinukai
- Braškinis - jogurtinis torčiukas
- Aviečių sulčių drebučiai
- Vasariškas želė desertas
- Gaivinantis želė ir vaisių desertas
- Želė desertas "Afrika"
- Kefyro panna cotta
- Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
- Persikinė želė
- Velykinis želinių kiaušinių lizdas
- Vyšnių želė
- Panna cotta su braškių sirupu
- Citrininiai drebučiai
- Uogų skanėstas
- Sedulos vaisių drebučiai
- Tortas "Mozaika"
- Vaisių ir žele žiedas
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Salotos drebučiuose
Raudonųjų serbentų fantazija
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Džemas, raudonųjų serbentų,
200 mililitrų -
Pienas, saldintas,
200 mililitrų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną paruoškite pagal instrukciją ant pakuotės. Raudonųjų serbentų džemą atskieskite su vandeniu (50ml). Sumaišykite su puse želatinos ir išmaišykite. Į saldintą pieną supilkite likusią želatiną ir išmaišykite. Į formeles įpilkite pieno sluoksnį. Formeles pastatykite į šaldytuvą ir laikykite, kol drebučiai visiškai sustings.Tada pilkite raudonųjų serbentų.Taip ir sluoksniuokite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...