Raudonųjų serbentų fantazija
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 mililitrų | džemas (raudonųjų serbentų) |
200 mililitrų | pienas (saldintas) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Želatiną paruoškite pagal instrukciją ant pakuotės. Raudonųjų serbentų džemą atskieskite su vandeniu (50ml). Sumaišykite su puse želatinos ir išmaišykite. Į saldintą pieną supilkite likusią želatiną ir išmaišykite. Į formeles įpilkite pieno sluoksnį. Formeles pastatykite į šaldytuvą ir laikykite, kol drebučiai visiškai sustings.Tada pilkite raudonųjų serbentų.Taip ir sluoksniuokite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
- Želinis desertas su juodu šokoladu
- Vasariškas želė desertas
- Želė želėje
- Bananas želės spąstuose
- Želė su trešnemis ir persikais
- Varškės torčiukas su persikais
- Aviečių sulčių drebučiai
- Pascha
- Grietinėlės gardėsis su braškėmis
- Želė desertas "Afrika"
- Rabarbarų drebučiai
- Sedulos vaisių drebučiai
- Citrininiai drebučiai
- Mangų - varškės želė desertas
- Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
- Sluoksniuotas želė desertas
- Braškinis - jogurtinis torčiukas
- Grietinės želė su bananais
- Varškės pudingas su apelsinais
Raudonųjų serbentų fantazija
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Džemas, raudonųjų serbentų,
200 mililitrų -
Pienas, saldintas,
200 mililitrų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną paruoškite pagal instrukciją ant pakuotės. Raudonųjų serbentų džemą atskieskite su vandeniu (50ml). Sumaišykite su puse želatinos ir išmaišykite. Į saldintą pieną supilkite likusią želatiną ir išmaišykite. Į formeles įpilkite pieno sluoksnį. Formeles pastatykite į šaldytuvą ir laikykite, kol drebučiai visiškai sustings.Tada pilkite raudonųjų serbentų.Taip ir sluoksniuokite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...