Kefyro panna cotta
AUTORIUS:
Henrikas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 mililitrų kefyras
5 valgomieji šaukštai vanduo
1 arbatinis šaukštelis želatina
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Želatiną užpilti vandeniu, palikti išbrinkti 10 minučių.
2.
Ištirpinti garų vonelėje.
3.
Sumaišyti su kefyru ir vaniliniu cukrumi.
4.
Supilstyti į indelius ir palikti stingti šaldytuve.
5.
Tiekti su uogomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kefyro panna cotta

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Želatiną užpilti vandeniu, palikti išbrinkti 10 minučių.

  2. Ištirpinti garų vonelėje.

  3. Sumaišyti su kefyru ir vaniliniu cukrumi.

  4. Supilstyti į indelius ir palikti stingti šaldytuve.

  5. Tiekti su uogomis.

Receptą atsiuntė Henrikas
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų