Kefyro panna cotta
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 300 mililitrų | kefyras |
| 5 valgomieji šaukštai | vanduo |
| 1 arbatinis šaukštelis | želatina |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Želatiną užpilti vandeniu, palikti išbrinkti 10 minučių.
2.
Ištirpinti garų vonelėje.
3.
Sumaišyti su kefyru ir vaniliniu cukrumi.
4.
Supilstyti į indelius ir palikti stingti šaldytuve.
5.
Tiekti su uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Varškės torčiukas su persikais
-
Gaivioji želė
-
Maskarponinė želė su vaisiais
-
Mėtinis agurkų desertas
-
Želė tortas
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Arbūzų želė
-
Želė drebučiai apelsine
-
Tortas "Mozaika"
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Želė desertas su uogiene
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
-
Želė desertas "Afrika"
-
Vaisiai želėje
-
Jogurtinė želė su braškėmis
-
Vaisiai drebučiuose
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Vasariškas želė desertas
Kefyro panna cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kefyras,
300 mililitrų -
Vanduo,
5 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti vandeniu, palikti išbrinkti 10 minučių.
Ištirpinti garų vonelėje.
Sumaišyti su kefyru ir vaniliniu cukrumi.
Supilstyti į indelius ir palikti stingti šaldytuve.
Tiekti su uogomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
