
Kefyro panna cotta
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 mililitrų | kefyras |
5 valgomieji šaukštai | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Želatiną užpilti vandeniu, palikti išbrinkti 10 minučių.
2.
Ištirpinti garų vonelėje.
3.
Sumaišyti su kefyru ir vaniliniu cukrumi.
4.
Supilstyti į indelius ir palikti stingti šaldytuve.
5.
Tiekti su uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrinos drebučiai
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Vaisiai drebučiuose
-
Bananas želės spąstuose
-
Gaivumas
-
Želė desertas su uogiene
-
Mėtinė kivių želė su citrina
-
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
-
Želė su trešnemis ir persikais
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Želė drebučiai apelsine
-
Vaisiai želėje
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Gaivus žele desertas
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Pascha
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Mėtinis agurkų desertas
-
Tortas "Mozaika"
Kefyro panna cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kefyras,
300 mililitrų -
Vanduo,
5 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti vandeniu, palikti išbrinkti 10 minučių.
Ištirpinti garų vonelėje.
Sumaišyti su kefyru ir vaniliniu cukrumi.
Supilstyti į indelius ir palikti stingti šaldytuve.
Tiekti su uogomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...