
Kefyro panna cotta
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 mililitrų | kefyras |
5 valgomieji šaukštai | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Želatiną užpilti vandeniu, palikti išbrinkti 10 minučių.
2.
Ištirpinti garų vonelėje.
3.
Sumaišyti su kefyru ir vaniliniu cukrumi.
4.
Supilstyti į indelius ir palikti stingti šaldytuve.
5.
Tiekti su uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arbūzų želė
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Pascha
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Šokoladinė panna cotta
-
Citrininiai drebučiai
-
Gaivus žele desertas
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Vaisinė želė
-
Natūralių apelsinų sulčių želė
-
Varškės torčiukas su persikais
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
„Baltosios gėlės“
-
Persikinė želė
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Vaisiai drebučiuose
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Vasariškas želė desertas
Kefyro panna cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kefyras,
300 mililitrų -
Vanduo,
5 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti vandeniu, palikti išbrinkti 10 minučių.
Ištirpinti garų vonelėje.
Sumaišyti su kefyru ir vaniliniu cukrumi.
Supilstyti į indelius ir palikti stingti šaldytuve.
Tiekti su uogomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...