Gaivinantis želė ir vaisių desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras | sultys (vynuogių, tiks ir kisielius) |
30 gramų | želatina |
8 vienetai | citrinos (žievės juostelės) |
2 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | vynuogės (besėklės, kekė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Želatiną užpilti sultimis ir palikti brinktie apie 20 minučių. Tada sultis kaitinti, neužvirinant, ir maišyti, kol želatina ištirps. Nukelkite nuo viryklės.
2.
Kol auštą želė, gerai nuplaukite vaisius. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, skustuku nulupkite keletą citrinos žievelių.
3.
Į stiklines dėkite vynuogių, obuolių griežinėlius citrinos žieveles ir išpilstykite želė sultis. Laikykite šaldytuve, kol sustings.
Skanu ir labai gaivu.
Skanu ir labai gaivu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arbūzų želė
- Tortas "Mozaika"
- Želė tortas
- Pascha
- Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
- „Baltosios gėlės“
- Maskarponinė želė su vaisiais
- Mėtinė kivių želė su citrina
- Žėlė apelsino žievėje
- Sedulos vaisių drebučiai
- Desertinė varškė
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Salotos drebučiuose
- Mangų - varškės želė desertas
- Velykinis želinių kiaušinių lizdas
- Braškinis - jogurtinis torčiukas
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Naminis braškinis "Rahat-lokum"
- Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
- Želė su trešnemis ir persikais
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sultys, vynuogių, tiks ir kisielius,
1 litras -
Želatina,
30 gramų -
Citrinos, žievės juostelės,
8 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Vynuogės, besėklės, kekė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti sultimis ir palikti brinktie apie 20 minučių. Tada sultis kaitinti, neužvirinant, ir maišyti, kol želatina ištirps. Nukelkite nuo viryklės.
Kol auštą želė, gerai nuplaukite vaisius. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, skustuku nulupkite keletą citrinos žievelių.
Į stiklines dėkite vynuogių, obuolių griežinėlius citrinos žieveles ir išpilstykite želė sultis. Laikykite šaldytuve, kol sustings.
Skanu ir labai gaivu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...