
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras | sultys (vynuogių, tiks ir kisielius) |
30 gramų | želatina |
8 vienetai | citrinos (žievės juostelės) |
2 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | vynuogės (besėklės, kekė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Želatiną užpilti sultimis ir palikti brinktie apie 20 minučių. Tada sultis kaitinti, neužvirinant, ir maišyti, kol želatina ištirps. Nukelkite nuo viryklės.
2.
Kol auštą želė, gerai nuplaukite vaisius. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, skustuku nulupkite keletą citrinos žievelių.
3.
Į stiklines dėkite vynuogių, obuolių griežinėlius citrinos žieveles ir išpilstykite želė sultis. Laikykite šaldytuve, kol sustings.
Skanu ir labai gaivu.
Skanu ir labai gaivu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Lukos želė tortas
-
Desertinė varškė
-
Tortas "Mozaika"
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Salotos drebučiuose
-
Jogurtinė želė su braškėmis
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Varškės sūris su žele
-
Šokoladinė panna cotta
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
-
Gaivus žele desertas
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Želė desertas su uogiene
-
Uogų skanėstas
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sultys, vynuogių, tiks ir kisielius,
1 litras -
Želatina,
30 gramų -
Citrinos, žievės juostelės,
8 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Vynuogės, besėklės, kekė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti sultimis ir palikti brinktie apie 20 minučių. Tada sultis kaitinti, neužvirinant, ir maišyti, kol želatina ištirps. Nukelkite nuo viryklės.
Kol auštą želė, gerai nuplaukite vaisius. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, skustuku nulupkite keletą citrinos žievelių.
Į stiklines dėkite vynuogių, obuolių griežinėlius citrinos žieveles ir išpilstykite želė sultis. Laikykite šaldytuve, kol sustings.
Skanu ir labai gaivu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...