
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras | sultys (vynuogių, tiks ir kisielius) |
30 gramų | želatina |
8 vienetai | citrinos (žievės juostelės) |
2 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | vynuogės (besėklės, kekė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Želatiną užpilti sultimis ir palikti brinktie apie 20 minučių. Tada sultis kaitinti, neužvirinant, ir maišyti, kol želatina ištirps. Nukelkite nuo viryklės.
2.
Kol auštą želė, gerai nuplaukite vaisius. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, skustuku nulupkite keletą citrinos žievelių.
3.
Į stiklines dėkite vynuogių, obuolių griežinėlius citrinos žieveles ir išpilstykite želė sultis. Laikykite šaldytuve, kol sustings.
Skanu ir labai gaivu.
Skanu ir labai gaivu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želiniai kiaušinukai
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Želė drebučiai apelsine
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Vaisiai želėje
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Maskarponinė želė su vaisiais
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Mėtinis agurkų desertas
-
Kefyro panna cotta
-
Salotos drebučiuose
-
Tortas "Mozaika"
-
Braškumėlis
-
Šokoladinė panna cotta
-
„Baltosios gėlės“
-
Grietinės želė su bananais
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sultys, vynuogių, tiks ir kisielius,
1 litras -
Želatina,
30 gramų -
Citrinos, žievės juostelės,
8 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Vynuogės, besėklės, kekė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti sultimis ir palikti brinktie apie 20 minučių. Tada sultis kaitinti, neužvirinant, ir maišyti, kol želatina ištirps. Nukelkite nuo viryklės.
Kol auštą želė, gerai nuplaukite vaisius. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, skustuku nulupkite keletą citrinos žievelių.
Į stiklines dėkite vynuogių, obuolių griežinėlius citrinos žieveles ir išpilstykite želė sultis. Laikykite šaldytuve, kol sustings.
Skanu ir labai gaivu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...