Gaivinantis želė ir vaisių desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 litras | sultys (vynuogių, tiks ir kisielius) |
| 30 gramų | želatina |
| 8 vienetai | citrinos (žievės juostelės) |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 1 vienetas | vynuogės (besėklės, kekė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Želatiną užpilti sultimis ir palikti brinktie apie 20 minučių. Tada sultis kaitinti, neužvirinant, ir maišyti, kol želatina ištirps. Nukelkite nuo viryklės.
2.
Kol auštą želė, gerai nuplaukite vaisius. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, skustuku nulupkite keletą citrinos žievelių.
3.
Į stiklines dėkite vynuogių, obuolių griežinėlius citrinos žieveles ir išpilstykite želė sultis. Laikykite šaldytuve, kol sustings.
Skanu ir labai gaivu.
Skanu ir labai gaivu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių ir žele žiedas
-
Grietinėlės gardėsis su braškėmis
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
-
Želiniai kiaušinukai
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Želė drebučiai apelsine
-
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Kefyro panna cotta
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
-
Želė želėje
-
Desertinė varškė
-
Rabarbarų drebučiai
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Jogurtinė želė su braškėmis
-
Želė su trešnemis ir persikais
-
Lukos želė tortas
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sultys, vynuogių, tiks ir kisielius,
1 litras -
Želatina,
30 gramų -
Citrinos, žievės juostelės,
8 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Vynuogės, besėklės, kekė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti sultimis ir palikti brinktie apie 20 minučių. Tada sultis kaitinti, neužvirinant, ir maišyti, kol želatina ištirps. Nukelkite nuo viryklės.
Kol auštą želė, gerai nuplaukite vaisius. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, skustuku nulupkite keletą citrinos žievelių.
Į stiklines dėkite vynuogių, obuolių griežinėlius citrinos žieveles ir išpilstykite želė sultis. Laikykite šaldytuve, kol sustings.
Skanu ir labai gaivu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
