
Maskarponinė želė su vaisiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | mascarpone sūris |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
200 gramų | varškė |
200 gramų | konservuotų persikų |
1 vienetas | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1 pakelis | citrinų želė |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Konservuotų persikų mažos skardinės kompotą atpilti ir jame gal instrukciją paruošti želatiną.
2.
Sumaišyti ją su maskarponės, grietinėlės, varškės, vanilinio cukraus bei kelių šaukštų citrinos mišiniu.
3.
Pilstyti išmaišytą masę į indelius, dėti persikų ir kiek pašaldyti.
4.
Sudėti likusius vaisus ir užlieti pagal instrukciją paruošta citrinine žele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Uogų skanėstas
-
Gaivus žele desertas
-
Desertinė varškė
-
Grietinėlės gardėsis su braškėmis
-
Rabarbarų drebučiai
-
Želė drebučiai apelsine
-
Gaivioji želė
-
Raudonųjų serbentų fantazija
-
Želiniai kiaušinukai
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Želė desertas "Agrasto sapnas"
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Mėtinis agurkų desertas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Mėtinė kivių želė su citrina
-
Sedulos vaisių drebučiai
Maskarponinė želė su vaisiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mascarpone sūris,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Konservuoti persikai,
200 gramų -
Apelsinai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
citrinų želė,
1 pakelis -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Konservuotų persikų mažos skardinės kompotą atpilti ir jame gal instrukciją paruošti želatiną.
Sumaišyti ją su maskarponės, grietinėlės, varškės, vanilinio cukraus bei kelių šaukštų citrinos mišiniu.
Pilstyti išmaišytą masę į indelius, dėti persikų ir kiek pašaldyti.
Sudėti likusius vaisus ir užlieti pagal instrukciją paruošta citrinine žele.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Angelė
2020-12-06 12:08
...būtinai pasigaminti,labai jau patraukliai atrodo....ačiū
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...