Maskarponinė želė su vaisiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | mascarpone sūris |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
200 gramų | varškė |
200 gramų | konservuotų persikų |
1 vienetas | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1 pakelis | citrinų želė |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Konservuotų persikų mažos skardinės kompotą atpilti ir jame gal instrukciją paruošti želatiną.
2.
Sumaišyti ją su maskarponės, grietinėlės, varškės, vanilinio cukraus bei kelių šaukštų citrinos mišiniu.
3.
Pilstyti išmaišytą masę į indelius, dėti persikų ir kiek pašaldyti.
4.
Sudėti likusius vaisus ir užlieti pagal instrukciją paruošta citrinine žele.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Želė desertas "Agrasto sapnas"
- Varškės pudingas su apelsinais
- Braškumėlis
- Želė desertas "Afrika"
- Tortas "Mozaika"
- Želė su trešnemis ir persikais
- Pascha
- Želinis desertas su juodu šokoladu
- Mangų - varškės želė desertas
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Gaivinantis želė ir vaisių desertas
- Salotos drebučiuose
- Vaisių ir žele žiedas
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Citrininiai drebučiai
- Vyšnių želė
- Sedulos vaisių drebučiai
Maskarponinė želė su vaisiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mascarpone sūris,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Konservuoti persikai,
200 gramų -
Apelsinai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
citrinų želė,
1 pakelis -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Konservuotų persikų mažos skardinės kompotą atpilti ir jame gal instrukciją paruošti želatiną.
Sumaišyti ją su maskarponės, grietinėlės, varškės, vanilinio cukraus bei kelių šaukštų citrinos mišiniu.
Pilstyti išmaišytą masę į indelius, dėti persikų ir kiek pašaldyti.
Sudėti likusius vaisus ir užlieti pagal instrukciją paruošta citrinine žele.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Angelė
2020-12-06 12:08
...būtinai pasigaminti,labai jau patraukliai atrodo....ačiū
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...