Maskarponinė želė su vaisiais
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Galima šaldyti bet kokioje formoje, supilti pagal savo fantaziją. Vaisius galima rinktis irgi kitokius. Galima šaldyti bet kokioje formoje, supilti pagal savo fantaziją. Vaisius galima rinktis irgi kitokius. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų mascarpone sūris
200 gramų grietinėlės, 35%
200 gramų varškė
200 gramų konservuotų persikų
1 vienetas citrinos
1 vienetas apelsinų
1 pakelis citrinų želė
1 valgomasis šaukštas vanilinis cukrus
2 valgomieji šaukštai želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Konservuotų persikų mažos skardinės kompotą atpilti ir jame gal instrukciją paruošti želatiną.
2.
Sumaišyti ją su maskarponės, grietinėlės, varškės, vanilinio cukraus bei kelių šaukštų citrinos mišiniu.
3.
Pilstyti išmaišytą masę į indelius, dėti persikų ir kiek pašaldyti.
4.
Sudėti likusius vaisus ir užlieti pagal instrukciją paruošta citrinine žele.

Populiariausi receptai šią savaitę

Maskarponinė želė su vaisiais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Galima šaldyti bet kokioje formoje, supilti pagal savo fantaziją. Vaisius galima rinktis irgi kitokius. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Konservuotų persikų mažos skardinės kompotą atpilti ir jame gal instrukciją paruošti želatiną.

  2. Sumaišyti ją su maskarponės, grietinėlės, varškės, vanilinio cukraus bei kelių šaukštų citrinos mišiniu.

  3. Pilstyti išmaišytą masę į indelius, dėti persikų ir kiek pašaldyti.

  4. Sudėti likusius vaisus ir užlieti pagal instrukciją paruošta citrinine žele.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų