
Sedulos vaisių drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | sedula (sultys) |
800 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Imti pernokusius minkštus geltonžiedės sedulos vaisius, juos sumaigyti šaukštu ir išimti kauliukus. Masę sudėti į emaliuotą indą, įpilti vandens tiek, kad apsemtų, ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Iš apvirtų vaisių per marlę išspausti sultis, įdėti cukraus (800 g 1 L sulčių) ir baigti virti. Karštus drebučius išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių kompotas
-
Erškėtrožių uogienė
-
Itališkos daržovių salotos
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Obuolių sultys
-
Braškių uogienė
-
Braškių uogienė
-
Slyvų kompotas
-
Žemuogės cukruje
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Pomidorai su želatina
-
Kriaušių kompotas
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Kriaušienė
Sedulos vaisių drebučiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sedula, sultys,
1 litras -
Cukrus,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imti pernokusius minkštus geltonžiedės sedulos vaisius, juos sumaigyti šaukštu ir išimti kauliukus. Masę sudėti į emaliuotą indą, įpilti vandens tiek, kad apsemtų, ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Iš apvirtų vaisių per marlę išspausti sultis, įdėti cukraus (800 g 1 L sulčių) ir baigti virti. Karštus drebučius išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Natalija
2015-09-25 22:27
nu ne išeina jokie drebučiai,išeina tyrele ir viskas!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...