 
    Sedulos vaisių drebučiai
            Paruošimo laikas: 
        Apie 45 min
    
INGREDIENTAI:
        | 1 litras | sedula (sultys) | 
| 800 gramų | cukrus | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 45 min
                    
                    Imti pernokusius minkštus geltonžiedės sedulos vaisius, juos sumaigyti šaukštu ir išimti kauliukus. Masę sudėti į emaliuotą indą, įpilti vandens tiek, kad apsemtų, ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Iš apvirtų vaisių per marlę išspausti sultis, įdėti cukraus (800 g 1 L sulčių) ir baigti virti. Karštus drebučius išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Pomidorai savo sultyse be odelių Pomidorai savo sultyse be odelių
- 
                
                                         Rabarbarų uogienė Rabarbarų uogienė
- 
                
                                         Konservuota žuvis greitpuodyje Konservuota žuvis greitpuodyje
- 
                
                                         Erškėtrožių uogienė Erškėtrožių uogienė
- 
                
                                         Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- 
                
                                         Gudobelių uogienė Gudobelių uogienė
- 
                
                                         Itališkos daržovių salotos Itališkos daržovių salotos
- 
                
                                         Raudonųjų serbentų kompotas Raudonųjų serbentų kompotas
- 
                
                                         Šparaginės pupelės žiemai Šparaginės pupelės žiemai
- 
                
                                         Juodųjų serbentų kompotas Juodųjų serbentų kompotas
- 
                
                                         Braškinė uogienė Braškinė uogienė
- 
                
                                         Slyvų uogienė Slyvų uogienė
- 
                
                                         Agrastų marmeladas Agrastų marmeladas
- 
                
                                         Konservuotas kiaulienos troškinys Konservuotas kiaulienos troškinys
- 
                
                                         Cukinijų kompotas su svarainiais Cukinijų kompotas su svarainiais
- 
                
                                         Kriaušių ir bruknių uogienė Kriaušių ir bruknių uogienė
- 
                
                                         Ievos uogienė Ievos uogienė
- 
                
                                         Cukinijų užkandis Cukinijų užkandis
- 
                
                                         Aviečių uogienė- džemas Aviečių uogienė- džemas
- 
                
                                         Svarainiai cukruje Svarainiai cukruje
Sedulos vaisių drebučiai
                Komentarai:
                2
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
- 
                                                            
                                                            Sedula, sultys, 1 litras 
- 
                                                            
                                                            Cukrus, 800 gramų 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Imti pernokusius minkštus geltonžiedės sedulos vaisius, juos sumaigyti šaukštu ir išimti kauliukus. Masę sudėti į emaliuotą indą, įpilti vandens tiek, kad apsemtų, ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Iš apvirtų vaisių per marlę išspausti sultis, įdėti cukraus (800 g 1 L sulčių) ir baigti virti. Karštus drebučius išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (2)
- 
        Natalija
        2015-09-25 22:27
    
   nu ne išeina jokie drebučiai,išeina tyrele ir viskas! 
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        
 
                 
                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                     Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                        Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                        Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu