Panna cotta su braškių sirupu
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
100 gramų vanduo (šaltas)
15 gramų želatina ((Oetker ))
420 gramų grietinėlės, 35% ( 35 %)
100 gramų cukrus
100 gramų sirupas (braškių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vandeny išbrinkinti želatiną.
Puode ant vidutinės ugnies pakaitinti grietinėlę su pienu, cukrumi ir vanile (kaitinti, kol užvirs). Nukelti nuo ugnies, šluotele ,plakant, įmaišyti ištirpintą želatiną, paplakti kol ištirps.
Išpilstyti į formeles ir leisti atvėsti iki kambario temperatūros.Tada dėti į šaldytuvą,kad sustingtų.
Sustingusį desertą išverčiame į lėkštutę ir užpilame braškių sirupu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Panna cotta su braškių sirupu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vandeny išbrinkinti želatiną.
Puode ant vidutinės ugnies pakaitinti grietinėlę su pienu, cukrumi ir vanile (kaitinti, kol užvirs). Nukelti nuo ugnies, šluotele ,plakant, įmaišyti ištirpintą želatiną, paplakti kol ištirps.
Išpilstyti į formeles ir leisti atvėsti iki kambario temperatūros.Tada dėti į šaldytuvą,kad sustingtų.
Sustingusį desertą išverčiame į lėkštutę ir užpilame braškių sirupu.

Receptą atsiuntė Jolanta.M
Reklama:

Komentarai (1)


  • Klausimas 2016-02-26 20:03

    Pieno kiek?


Daugiau receptų