Rabarbarų drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 2 stiklinės | rabarbarai (supjaustyti) |
| 1 stiklinė | cukrus |
| šiek tiek | gvazdikėliai |
| šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
| 3 stiklinės | vanduo |
| 1.5 valgomojo šaukšto | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Rabarbarai suberiami į pasaldintą verdantį vandenį ir išverdami, bet neperverdami. Į iškoštą nuovirą supilama išbrinkinta želatina ir ištirpinama. Į formą dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilama skysčiu. Šiems sustingus, vėl dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilamas skysčiu. Sustingę drebučiai išverčiami ir gali būti puošiami plakta grietinėle (300 g grietinėlės su šaukštu miltinio cukraus).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duonos putėsiai
-
Citrinų putėsiai
-
Braškių putėsiai
-
Citrinų pudingas
-
Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
-
Sūrio desertas
-
Žemuogių grietinėlė
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Kuskuso desertas
-
Arbūzų želė
-
Šokoladiniai putėsiai
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Gaivus uogų desertas
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Želė su vaisiais
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
"Creme brulee" su DanSukker vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Braškių gaiva
-
Kavos ir ledų desertas
Rabarbarų drebučiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rabarbarai, supjaustyti,
2 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė - Gvazdikėliai
- Apelsinai, žievelė
-
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarai suberiami į pasaldintą verdantį vandenį ir išverdami, bet neperverdami. Į iškoštą nuovirą supilama išbrinkinta želatina ir ištirpinama. Į formą dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilama skysčiu. Šiems sustingus, vėl dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilamas skysčiu. Sustingę drebučiai išverčiami ir gali būti puošiami plakta grietinėle (300 g grietinėlės su šaukštu miltinio cukraus).
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
