Rabarbarų drebučiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės rabarbarai (supjaustyti)
1 stiklinė cukrus
šiek tiek gvazdikėliai
šiek tiek apelsinų (žievelė)
3 stiklinės vanduo
1.5 valgomojo šaukšto želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Rabarbarai suberiami į pasaldintą verdantį vandenį ir išverdami, bet neperverdami. Į iškoštą nuovirą supilama išbrinkinta želatina ir ištirpinama. Į formą dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilama skysčiu. Šiems sustingus, vėl dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilamas skysčiu. Sustingę drebučiai išverčiami ir gali būti puošiami plakta grietinėle (300 g grietinėlės su šaukštu miltinio cukraus).

Populiariausi receptai šią savaitę

Rabarbarų drebučiai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Rabarbarai suberiami į pasaldintą verdantį vandenį ir išverdami, bet neperverdami. Į iškoštą nuovirą supilama išbrinkinta želatina ir ištirpinama. Į formą dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilama skysčiu. Šiems sustingus, vėl dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilamas skysčiu. Sustingę drebučiai išverčiami ir gali būti puošiami plakta grietinėle (300 g grietinėlės su šaukštu miltinio cukraus).

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų