 
    Rabarbarų drebučiai
            Paruošimo laikas: 
        Apie 10 min
    
INGREDIENTAI:
        | 2 stiklinės | rabarbarai (supjaustyti) | 
| 1 stiklinė | cukrus | 
| šiek tiek | gvazdikėliai | 
| šiek tiek | apelsinų (žievelė) | 
| 3 stiklinės | vanduo | 
| 1.5 valgomojo šaukšto | želatina | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 10 min
                    
                    Rabarbarai suberiami į pasaldintą verdantį vandenį ir išverdami, bet neperverdami. Į iškoštą nuovirą supilama išbrinkinta želatina ir ištirpinama. Į formą dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilama skysčiu. Šiems sustingus, vėl dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilamas skysčiu. Sustingę drebučiai išverčiami ir gali būti puošiami plakta grietinėle (300 g grietinėlės su šaukštu miltinio cukraus).
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską) Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- 
                
                                         Citrininiai putėsiai Citrininiai putėsiai
- 
                
                                         Spanguolių putėsiai Spanguolių putėsiai
- 
                
                                         Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
- 
                
                                         Varškės kremas su vaisiais Varškės kremas su vaisiais
- 
                
                                         Šokolado pudingas su abrikosų kremu Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- 
                
                                         Braškių grietinėlė Braškių grietinėlė
- 
                
                                         Gaivus uogų desertas Gaivus uogų desertas
- 
                
                                         Želė su vaisiais Želė su vaisiais
- 
                
                                         Šokoladiniai putėsiai Šokoladiniai putėsiai
- 
                
                                         Obuolių ir ryžių pudingas Obuolių ir ryžių pudingas
- 
                
                                         Plakta grietinėlė su uogomis Plakta grietinėlė su uogomis
- 
                
                                         "Creme brulee" su DanSukker vaniliniu cukrumi su tikra vanile "Creme brulee" su DanSukker vaniliniu cukrumi su tikra vanile
- 
                
                                         Kavos ir ledų desertas Kavos ir ledų desertas
- 
                
                                         Varškės kremas su apelsinais Varškės kremas su apelsinais
- 
                
                                         Duonos putėsiai Duonos putėsiai
- 
                
                                         Vaisių desertas su grietinėle Vaisių desertas su grietinėle
- 
                
                                         Kuskuso desertas Kuskuso desertas
- 
                
                                         Kiaušinių baltymų tortas Kiaušinių baltymų tortas
- 
                
                                         Arbūzų želė Arbūzų želė
Rabarbarų drebučiai
                Komentarai:
                5
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
- 
                                                            
                                                            Rabarbarai, supjaustyti, 2 stiklinės 
- 
                                                            
                                                            Cukrus, 1 stiklinė 
- Gvazdikėliai
- Apelsinai, žievelė
- 
                                                            
                                                            Vanduo, 3 stiklinės 
- 
                                                            
                                                            Želatina, 1.5 valgomojo šaukšto 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Rabarbarai suberiami į pasaldintą verdantį vandenį ir išverdami, bet neperverdami. Į iškoštą nuovirą supilama išbrinkinta želatina ir ištirpinama. Į formą dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilama skysčiu. Šiems sustingus, vėl dedamas sluoksnis rabarbarų ir užpilamas skysčiu. Sustingę drebučiai išverčiami ir gali būti puošiami plakta grietinėle (300 g grietinėlės su šaukštu miltinio cukraus).
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        
 
                 
                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Jogurtinis tortas su vaisiais
                                        Jogurtinis tortas su vaisiais
                                     Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono
                                     Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                        Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas