Želė desertas "Agrasto sapnas"
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 300 gramų | žemuogės |
| 500 gramų | agrastų |
| 1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
| 50 gramų | cukraus pudra |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
| 3 valgomieji šaukštai | vanduo |
| 300 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Agrastus nuvalyti, nuplauti, užpilti 3 stiklinėmis vandens, išvirti ir nukošti. Nuovire ištirpinti cukrų, sudėti ištirpintą vandenyje želatiną ir atvėsinti. Kai tik želė ims stingti, sumaišyti su nuplautomis ir nuvalytomis žemuogėmis, išpilstyti į formeles ir padėti šaltai. Prieš patiekiant kiekvieną porciją papuošti suplakta su cukraus pudra grietinėle arba ledais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė želėje
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Salotos drebučiuose
-
Grietinės želė su bananais
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Želiniai kiaušinukai
-
Natūralių apelsinų sulčių želė
-
Braškumėlis
-
Varškės torčiukas su persikais
-
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
-
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
-
Želė desertas su uogiene
-
Raudonųjų serbentų fantazija
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Gaivioji želė
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Pascha
Želė desertas "Agrasto sapnas"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Žemuogės,
300 gramų -
Agrastai,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Želatina,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agrastus nuvalyti, nuplauti, užpilti 3 stiklinėmis vandens, išvirti ir nukošti. Nuovire ištirpinti cukrų, sudėti ištirpintą vandenyje želatiną ir atvėsinti. Kai tik želė ims stingti, sumaišyti su nuplautomis ir nuvalytomis žemuogėmis, išpilstyti į formeles ir padėti šaltai. Prieš patiekiant kiekvieną porciją papuošti suplakta su cukraus pudra grietinėle arba ledais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai