
3 vienetai | lengvai marinuoti agurkai |
3 vienetai | agurkų |
1 vienetas | granatai |
1 pakelis | kivių želė |
1 vienetas | citrinos |
5 valgomieji šaukštai | želatina |
25 gramai | raudonųjų ikrų |
25 gramai | juodųjų ikrų |
1 saujelė | mėta |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | laiškiniai česnakai |
Atvėsinti ir pilti dideliu medicininiu ar specialiu švirkštu į kiaušinius, dedant vis po šaukštelį ikrų, plonai pjaustyto agurko, želės ir t.t vis palaukiant kol apstings.
Per naktį kiaušinius laikyti šaldytuve. Ryte atsargiai ,,išgliaudyti'' ir sudėti į lėkštę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė drebučiai apelsine
-
Želė desertas "Agrasto sapnas"
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Grietinėlės gardėsis su braškėmis
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Želė tortas
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Uogų skanėstas
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Vaisiai želėje
-
Gaivumas
-
Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
-
Arbūzų želė
-
Maskarponinė želė su vaisiais
-
Citrinos drebučiai
-
Rabarbarų drebučiai
-
Gaivioji želė
Velykinis želinių kiaušinių lizdas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 16
-
Lengvai marinuoti agurkai,
3 vienetai -
Agurkai,
3 vienetai -
Granatai,
1 vienetas -
Kivių želė,
1 pakelis -
Citrinos,
1 vienetas -
Želatina,
5 valgomieji šaukštai -
raudonieji ikrai,
25 gramai -
Juodieji ikrai,
25 gramai -
Mėta,
1 saujelė - Imbieras
- Džiovintas raudonėlis
- Krapai
- Salierai
- Bazilikas
- Laiškiniai česnakai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimas sūriųjų: 500 ml vandens užvirti su prieskoniais ir žalumynais, perkošti, kiek palaikius, ir gautame marinate paruošti želę (3 šaukštus).
Atvėsinti ir pilti dideliu medicininiu ar specialiu švirkštu į kiaušinius, dedant vis po šaukštelį ikrų, plonai pjaustyto agurko, želės ir t.t vis palaukiant kol apstings.
Per naktį kiaušinius laikyti šaldytuve. Ryte atsargiai ,,išgliaudyti'' ir sudėti į lėkštę.Gaminimas saldžių: pasiruošti kivių želę pagal instrukciją, bet imti šiek tie mažiau vandens - pusę stiklinės. Pusėje stiklinėje vandens pavirti kelis mėtos lapelius trumpai su trupučiuku imbiero. Šioje arbatėlėje ištirpinti 2 šaukštus želės ir supilti į kivinę želę - taip ji taps tvirtesne. Išmaišyti ir paskaninti šlakeliu citrinos, vėl išmaišyti. Kiaušinių lukštus susidėti į kiaušinių dėklą. Po truputį švirkštu pilti želės, kimšti plonai supjaustytų agurkų, vėl želės, granatų sėklyčių... Geriau protarpiais palaukti, kol sustings jau supiltas turinys.
Iš daržovių belieka pagaminti rūpestingai kiaušinius besaugančius paukščius, bei jų lizdą.:) Citrinos sulčių šlakelio.