Natūralių apelsinų sulčių želė
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Autorius apie receptą: Labai paprastas, gaivus desertas, kuris ypač patinka vaikučiams. Natūralios apelsinų sultys suteikia nuostabų kvapą ir skonį Labai paprastas, gaivus desertas, kuris ypač patinka vaikučiams. Natūralios apelsinų sultys suteikia nuostabų kvapą ir skonį Laima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 litras apelsinų sulčių (šviežiai spaustų)
1 vienetas apelsinų
4 arbatiniai šaukšteliai cukrus
20 gramų želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Želatiną suberti į šviežiai išspaustas apelsinų sultis ir palikti apie 20 min, kol išbrinks.
2.
Apelsiną nulupti, supjaustyti nedideliais gabaliukais.
3.
Kai išbrinks želatina, į apelsinų sultis suberti cukrų ir, nuolat maišant, šiek tiek pašildyti kol želatina ištirps. Neužvirinti! Kai ištirps želatina ir cukrus, gautą tirpalą supilti į norimus indelius ir ant viršaus užberti pjaustyto apelsino gabaliukų.
4.
Atvėsinti ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, kol sustings.
5.
Norint paruošti skaidžią želę, šviežiai spaustas apelsinų sultis reikėtu perkošti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Natūralių apelsinų sulčių želė

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Labai paprastas, gaivus desertas, kuris ypač patinka vaikučiams. Natūralios apelsinų sultys suteikia nuostabų kvapą ir skonį Laima
Gaminimo eiga:
  1. Želatiną suberti į šviežiai išspaustas apelsinų sultis ir palikti apie 20 min, kol išbrinks.

  2. Apelsiną nulupti, supjaustyti nedideliais gabaliukais.

  3. Kai išbrinks želatina, į apelsinų sultis suberti cukrų ir, nuolat maišant, šiek tiek pašildyti kol želatina ištirps. Neužvirinti! Kai ištirps želatina ir cukrus, gautą tirpalą supilti į norimus indelius ir ant viršaus užberti pjaustyto apelsino gabaliukų.

  4. Atvėsinti ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, kol sustings.

  5. Norint paruošti skaidžią želę, šviežiai spaustas apelsinų sultis reikėtu perkošti.

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų