6 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
50 mililitrų | vanduo |
200 gramų | apelsinų (gabaliukai) |
500 gramų | varškė |
4 vienetai | kiaušiniai |
250 mililitrų | cukrus |
100 mililitrų | apelsinų sulčių |
Nulupkite apelsino žievelę. Indą išklokite plonais apelsinų griežinėliais ir palaikykite šaldytuve. Likusius apelsinų griežinėlius susmulkinti. Želatiną išbrinkinkite apelsinų sultyse, sumaišytose su vandeniu ir indą įstatykite į karšto vandens vonelę. Į varškę suberkite 100 ml cukraus, apelsinų gabaliukus ir viską išplakite. Kiaušinių trynius išplakite su 50 ml cukraus, baltymus su 100 ml cukraus. Į varškės masę supilkite šiltą ištirpintą želatiną, tada trynius ir baltymus. Viską išmaišykite į paruoštą pudingo formą ir pastykite į šaldytuvą parai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Glazūruota varškė
- Varškės sūris su žele
- Nekeptas meduolių pyragas
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Sūrio desertas
- Šokoladinis tortas
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Šokoladiniai ledai
- Kavos ir ledų desertas
- Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Grietinėlės pyragas
- Rageliai su kremu ir šilauogemis
- Varškės desertas
- Arbūzų želė
- Desertinė avižinė košė
- Citrininis kukis
- Grietinėlės ledai
- Vaisiniai ežiukai
Varškės pudingas su apelsinais
- Paruošimo laikas:
-
Želatina,
6 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų -
Apelsinai, gabaliukai,
200 gramų -
Varškė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
250 mililitrų -
Apelsinų sultys,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
6 porcijos.
Nulupkite apelsino žievelę. Indą išklokite plonais apelsinų griežinėliais ir palaikykite šaldytuve. Likusius apelsinų griežinėlius susmulkinti. Želatiną išbrinkinkite apelsinų sultyse, sumaišytose su vandeniu ir indą įstatykite į karšto vandens vonelę. Į varškę suberkite 100 ml cukraus, apelsinų gabaliukus ir viską išplakite. Kiaušinių trynius išplakite su 50 ml cukraus, baltymus su 100 ml cukraus. Į varškės masę supilkite šiltą ištirpintą želatiną, tada trynius ir baltymus. Viską išmaišykite į paruoštą pudingo formą ir pastykite į šaldytuvą parai.
Komentarai (10)
-
Nomeda
2016-02-10 18:41
Sveika, labai gardus pudingas. Norsiu tokį gaminti per savo laidą :)
Puikus receptas, tik aš naudoju mandarinus - saldžiau.
Ir vietoje želatinos dedu kiaulių uodegas. Traška ir labai skanu
-
TikO
2016-02-10 18:39
Labai skanus
-
:)
2016-02-10 18:39
:) \niam niam niam labai skanu
-
Jurga
2011-08-07 18:08
%-) :-D :-) :-( ;-)
-
Ieva
2011-01-11 17:34
:super: puikus labai skanus
-
Julija
2010-07-15 17:04
Mnau kad bus skanu :-) ;-)
-
Marija
2010-07-14 15:17
Atsiprasau, pamirsau parsyti .
6 sauksteliai zelatinos. :)
-
Mėta
2010-07-12 13:20
Želatina nepaminėta ingredientuose. Kiek jos reikia?