500 mililitrų | jogurtas (geriamas, su persikais) |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 žiupsnelis | imbieras |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
200 gramų | persikai (konservuoti) |
100 gramų | uogos |
1 pakelis | kivių želė |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
Supilti į jogurtą ir išmaišyti.
Persikų kompote pagal instrukciją paruošti želatiną ir supilti į jogurtinę masę, permaišyti.
Supilti ant sustingusios kivinės želės.
Palaikyti kelias valandas šaldytuve, kai sušąla, apversti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotos drebučiuose
- Varškės sūris su žele
- Maskarponinė želė su vaisiais
- Vaisinė želė
- Braškumėlis
- Aviečių sulčių drebučiai
- Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Desertinė varškė
- Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
- Lukos želė tortas
- Gaivioji želė
- Uogų skanėstas
- Mėtinis agurkų desertas
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Vaisiai drebučiuose
- Želė tortas
- Želė desertas "Agrasto sapnas"
- Arbūzų želė
- Naminis braškinis "Rahat-lokum"
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jogurtas, geriamas, su persikais,
500 mililitrų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Imbieras,
1 žiupsnelis -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Persikai, konservuoti,
200 gramų -
Uogos,
100 gramų -
Kivių želė,
1 pakelis -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Formoje išdėlioti persikus, suberti uogas ir užpilti pagal instrukciją, bet mažesniame kiekyje vandens paruošta kivine žele, paskaninta citrinomis sultimis.
Gabaliuką sutarkuoto imbiero sutrinti su medumi, atskiesti citrinos sultimis.
Supilti į jogurtą ir išmaišyti.
Persikų kompote pagal instrukciją paruošti želatiną ir supilti į jogurtinę masę, permaišyti.
Supilti ant sustingusios kivinės želės.
Palaikyti kelias valandas šaldytuve, kai sušąla, apversti.
Komentarai (5)
-
Danute
2018-12-13 10:25
Labai skanus
-
Nec
2016-02-21 09:07
Grazi tekstura gavosi