Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.

Aviečių sulčių drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | aviečių (sultys) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Trešnės marškinėliuose
-
Bananų skanėstas
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Glazūruota varškė
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Tinginys su riešutais
-
Braškių svajonė
-
Ledų ir bananų kokteilis
-
Lukos želė tortas
-
Citrinos drebučiai
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Desertine varškė
-
Braškių pienas
-
Kuskuso desertas
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Bananų salotos su abrikosais
Aviečių sulčių drebučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės, sultys,
1 litras -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...