1 litras | aviečių (sultys) |
1.5 kilogramo | cukrus |
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Vaisių ir jogurto desertas
- Žele desertas
- Vaisinis desertas
- Vaisiai drebučiuose
- Braškių svajonė
- Abrikosų šerbetas
- Citrininiai putėsiai
- Tortas su uogienės padažu
- Aistės jogurto pyragas
- Želė desertas su uogiene
- Sveikas vaisių desertas
- Ananasų kukuliukai
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Gaivus tortas
- Desertas su persikais
- Vyno želės ir grietinėlės desertas
- Žemuogių grietinėlė
- Avokadų ir citrinų desertas
- Jogurtinių ledų tortukas
Aviečių sulčių drebučiai
- Paruošimo laikas:
-
Avietės, sultys,
1 litras -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šviežiai išspaustas aviečių sultis supilti į dubenį ar platų emaliuotą puodą, suberti cukrų ir mediniu šaukštu sukti, kol cukrus ištirps.
Cukrui ištirpus sultis supilstyti į stiklainius, uždengti švariu audeklu ir laikyti nejudinant, kol susidarys drebučiai ir paviršius lengvai apdžius.
Iš pergamentinio popieriaus iškirpti stiklainio kaklelio dydžio skridinėlius, suvilgyti etilo arba salicilo spiritu ir uždėti ant drebučių paviršiaus. Plastmasiniais dangteliais uždengtus stiklainius laikyti vėsioje vietoje.