Agrastų drebučiai su braškėmis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
500 gramų braškės
300 gramų agrastų
1 stiklinė vanduo
100 gramų cukrus
20 gramų želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti.
Tuomet nukošti.
Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos - 25 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Agrastų drebučiai su braškėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti.
Tuomet nukošti.
Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos - 25 min.

Reklama:

Komentarai (1)


  • maja 2010-12-29 12:29

    skamba dieviskai :super:


Daugiau receptų