Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti.
Tuomet nukošti.
Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos - 25 min.
Agrastų drebučiai su braškėmis
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | braškės |
300 gramų | agrastų |
1 stiklinė | vanduo |
100 gramų | cukrus |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių putėsiai
- Pieno slėgtinis
- Sloksniuotas braškių desertas
- Paprastasis pudingas
- Jogurtinių ledų tortukas
- Vaisių desertas su grietinėle
- Mascarpone pyragaičiai
- Tinginys su riešutais
- Biskvitinis vaisinis tortas
- Desertas "Vojei"
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Arvydo ananasų desertas
- Sūrio desertas
- Šokoladiniai bananai
- Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
- Bananai šokolade
- Rabarbarų kisielius su bananais
- Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Baltasis tinginys
Agrastų drebučiai su braškėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
500 gramų -
Agrastai,
300 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Cukrus,
100 gramų -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pašalinti agrastų kotelius ir taurėlapius, suberti į virintą vandenį ir 10 min. virti.
Tuomet nukošti.
Į agrastų sultis sudėti išbrinkintą želatiną ir pakaitinti, kol ištirps.
Želatinai ištirpus suberti paruoštas braškes, supilti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti.
0,5 l stiklainius pasterizuoti 80-85°C temperatūroje 20 min., 1 l talpos - 25 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
maja
2010-12-29 12:29
skamba dieviskai :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...