Jogurtinė želė su braškėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | jogurtinės grietinės |
200 gramų | šaldytos braškės |
1 pakelis | kivių želė |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pasiruošti kivių želę pagal instrukciją, atšaldyti iš anksto.
2.
Jogurtinę grietinę su vaniliniu cukrumi, cukraus pudra, bei želatina, paruošta mažame kiekyje vandens pagal instrukciją, išmaišyti.
3.
Pilti balto kremo, dėti braškių, gabaliukais šaldytos žalios želės, vėl kremo. Sušaldyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Mėtinis agurkų desertas
- Desertinė varškė
- Želiniai kiaušinukai
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Tortas "Mozaika"
- Želinis desertas su juodu šokoladu
- Panna cotta su braškių sirupu
- Braškumėlis
- Grietinėlės gardėsis su braškėmis
- Kefyro panna cotta
- Natūralių apelsinų sulčių želė
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Gaivinantis želė ir vaisių desertas
- Vaisinė želė
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Maskarponinė želė su vaisiais
- Varškės sūris su žele
- Mangų - varškės želė desertas
- Braškinis - jogurtinis torčiukas
Jogurtinė želė su braškėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jogurtinė grietinė,
400 gramų -
Šaldytos braškės,
200 gramų -
Kivių želė,
1 pakelis -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Pasiruošti kivių želę pagal instrukciją, atšaldyti iš anksto.
Jogurtinę grietinę su vaniliniu cukrumi, cukraus pudra, bei želatina, paruošta mažame kiekyje vandens pagal instrukciją, išmaišyti.
Pilti balto kremo, dėti braškių, gabaliukais šaldytos žalios želės, vėl kremo. Sušaldyti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...