
Vyšnių želė
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų | vyšnios (be kauliukų) |
3 valgomieji šaukštai | želatina |
1.5 stiklinės | cukrus |
4 stiklinės | sultys (vyšnių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sultyse išbrinkinti želė.
2.
Kaitinti kartu su cukrumi nuolat maišant, kol ištirps cukrus su želatina.
3.
Viską supilstyti į stiklines ir kiek sustingus masę į kiekvieną stiklinę berti vyšnių.
Jei norite sustingusį desertą išversti iš stiklinių, keletą sekundžių stiklinė palaikykykite karštame vandenyje.
Skanaus :)
Jei norite sustingusį desertą išversti iš stiklinių, keletą sekundžių stiklinė palaikykykite karštame vandenyje.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių vėrinukai
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Plakti ledai
-
Lemon posset
-
Saldus užkandis
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Arbūzų želė
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Varškės sūris su žele
-
Desertas su persikais
-
Kukurūzų skanėstas
-
Šokoladinis desertas
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Braškumėlis
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Vaisių salotos
-
Žele desertas
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Vasariškas desertas
Vyšnių želė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vyšnios, be kauliukų,
200 gramų -
Želatina,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Sultys, vyšnių,
4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultyse išbrinkinti želė.
Kaitinti kartu su cukrumi nuolat maišant, kol ištirps cukrus su želatina.
Viską supilstyti į stiklines ir kiek sustingus masę į kiekvieną stiklinę berti vyšnių.
Jei norite sustingusį desertą išversti iš stiklinių, keletą sekundžių stiklinė palaikykykite karštame vandenyje.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
???
2013-10-31 21:03
as mekstu zeletaigi pabandysiu pasidaryt
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...