Vyšnių želė
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų | vyšnios (be kauliukų) |
3 valgomieji šaukštai | želatina |
1.5 stiklinės | cukrus |
4 stiklinės | sultys (vyšnių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sultyse išbrinkinti želė.
2.
Kaitinti kartu su cukrumi nuolat maišant, kol ištirps cukrus su želatina.
3.
Viską supilstyti į stiklines ir kiek sustingus masę į kiekvieną stiklinę berti vyšnių.
Jei norite sustingusį desertą išversti iš stiklinių, keletą sekundžių stiklinė palaikykykite karštame vandenyje.
Skanaus :)
Jei norite sustingusį desertą išversti iš stiklinių, keletą sekundžių stiklinė palaikykykite karštame vandenyje.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Nugos tortas
- Želė su varške
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Avokadų ir citrinų desertas
- Uogų desertas
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Spanguolių putėsiai
- Pyragas „Sniegas“
- Varškės sūris su žele
- Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
- Pyragas su braškėmis ir žele
- Arbūzų želė
- Gaivus varškės desertas su vaisiais
- Sveikuolių ledai
- Desertas "Snieguolė"
- Manekenes ledai
- Grietinėlė su braškėmis
- Vyno želės ir grietinėlės desertas
- Kavos ir ledų desertas
- Grietinėlės pyragas
Vyšnių želė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vyšnios, be kauliukų,
200 gramų -
Želatina,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Sultys, vyšnių,
4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultyse išbrinkinti želė.
Kaitinti kartu su cukrumi nuolat maišant, kol ištirps cukrus su želatina.
Viską supilstyti į stiklines ir kiek sustingus masę į kiekvieną stiklinę berti vyšnių.
Jei norite sustingusį desertą išversti iš stiklinių, keletą sekundžių stiklinė palaikykykite karštame vandenyje.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
???
2013-10-31 21:03
as mekstu zeletaigi pabandysiu pasidaryt
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...