200 gramų | vyšnios |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
3.5 stiklinės | vanduo |
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminiai ledai su braškėmis
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Gervuogių musas
- Šokoladiniai bananai
- Kaimiški ledai
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Nugos tortas
- Braškių desertas su pienu ir augaline žele
- Šokoladiniai traškučiai
- Gaivus varškės desertas
- Vaisių desertas su grietinėle
- Braškės su šokoladu
- Varškės desertas su vaisiais
- Arvydo varškės desertas
- Vasaros desertas
- Grietinėlės ledai
- Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Morkų sulčių su manais putėsiai
Vasariškas želė desertas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vyšnios,
200 gramų -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
3.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išbrinkinti želatiną vandenyje (150- 200 ml).
Tada želatiną nuolat maišant kaitinti, kol ištirps granulės. Labai nedaug tirpinio įsipilti į atskirą indą (jo dar reikės).
Į ištirpintą, karštą želatiną supilti šviežiai spaustas vyšnių sultis (spausti per sietą), berti cukrų, pilti vandenį. Jei cukrus tirpsta nenoriai galima pakaitinti, bet neužvirti.
Gautą tirpinį supilti į formą ir likusią formos dalį užpilti pasiliktu želatinos tirpiniu. Prieš patiekiant formą palaikyti kelias sekundes karštame vandenyje ir apversti tiesiai į lėkštę.
Skanaus :)
Komentarai (4)
-
tano
2016-12-25 05:06
visai nieko