Skanus želė ir šokolado desertas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 20 gramų | želatina (išmirkyta vandenyje) |
| 80 gramų | cukrus |
| šiek tiek | apelsinų |
| 150 gramų | šokoladas |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ištirpinkite želatiną šalto vandens stiklinėje.
2.
Išspauskite sultis iš apelsinų. Kaitinkit apelsinų sultis ant ugnies, pridėkite cukraus ir nuolat maišykite. Supilkite brinkintą želatiną ir maišydami kaitinkite dar 1 minutę. Praaušus supilstykite mišinį į stiklines ir dėti į šaldytuvą.
3.
Šokoladą ištirpinkite, sumaišykite su grietinėlė ir elektriniu maišytuvu išplakite. Šokolado plakinį pilkite ant kiek sustingusios želė. Kuomet deserto želė yra sustingusi galima valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Pascha
-
Desertine varškė
-
Sūrio pyragas
-
Braškių putėsiai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Gaivus užkandėlis
-
Ledai su migdolais
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Baltasis tinginys
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Tiramisu gaminimas
-
Tinginių tinginys
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Šokolado putėsiai
-
Bananai šokolade
Skanus želė ir šokolado desertas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Želatina, išmirkyta vandenyje,
20 gramų -
Cukrus,
80 gramų - Apelsinai
-
Šokoladas,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpinkite želatiną šalto vandens stiklinėje.
Išspauskite sultis iš apelsinų. Kaitinkit apelsinų sultis ant ugnies, pridėkite cukraus ir nuolat maišykite. Supilkite brinkintą želatiną ir maišydami kaitinkite dar 1 minutę. Praaušus supilstykite mišinį į stiklines ir dėti į šaldytuvą.
Šokoladą ištirpinkite, sumaišykite su grietinėlė ir elektriniu maišytuvu išplakite. Šokolado plakinį pilkite ant kiek sustingusios želė. Kuomet deserto želė yra sustingusi galima valgyti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
