
Skanus želė ir šokolado desertas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
20 gramų | želatina (išmirkyta vandenyje) |
80 gramų | cukrus |
šiek tiek | apelsinų |
150 gramų | šokoladas |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ištirpinkite želatiną šalto vandens stiklinėje.
2.
Išspauskite sultis iš apelsinų. Kaitinkit apelsinų sultis ant ugnies, pridėkite cukraus ir nuolat maišykite. Supilkite brinkintą želatiną ir maišydami kaitinkite dar 1 minutę. Praaušus supilstykite mišinį į stiklines ir dėti į šaldytuvą.
3.
Šokoladą ištirpinkite, sumaišykite su grietinėlė ir elektriniu maišytuvu išplakite. Šokolado plakinį pilkite ant kiek sustingusios želė. Kuomet deserto želė yra sustingusi galima valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis tortas
-
Tortas "Greitukas"
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Juodasis tinginys
-
Grietinės želė su bananais
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Rabarbarų drebučiai
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Bakalieno Tinginys
-
Labai skani braškių sriuba
-
Įdaryti persikai
-
Varškės desertas
-
Tortas "Grietinė"
-
Bananai šokolade
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Braškumėlis
Skanus želė ir šokolado desertas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Želatina, išmirkyta vandenyje,
20 gramų -
Cukrus,
80 gramų - Apelsinai
-
Šokoladas,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpinkite želatiną šalto vandens stiklinėje.
Išspauskite sultis iš apelsinų. Kaitinkit apelsinų sultis ant ugnies, pridėkite cukraus ir nuolat maišykite. Supilkite brinkintą želatiną ir maišydami kaitinkite dar 1 minutę. Praaušus supilstykite mišinį į stiklines ir dėti į šaldytuvą.
Šokoladą ištirpinkite, sumaišykite su grietinėlė ir elektriniu maišytuvu išplakite. Šokolado plakinį pilkite ant kiek sustingusios želė. Kuomet deserto želė yra sustingusi galima valgyti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...