Želė desertas su uogiene
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 stiklinės grietinėlės, 35%
0.5 stiklinės uogienė
2 valgomieji šaukštai želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išbrinkinti želatiną vandenyje (300 g) arba kaip nurodyta ant pakuotės. Ištirpinti kaitinant ant labai mažos liepsnos.
2.
Sumaišyti braškių uogiene ir grietinėlę ir supilti į paruoštą želatiną. Viskas gerai išmaišoma.
3.
Gautą mišinį pilti į formas ir dėti į šaldytuvą sustingti.
4.
Prieš patiekiant desertą, kelias sekundes formą palaikyti karštame vandenyje ir tada apversti.
5.
Patiekti su šviežiomis uogomis su grietinėle.

Populiariausi receptai šią savaitę

Želė desertas su uogiene

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išbrinkinti želatiną vandenyje (300 g) arba kaip nurodyta ant pakuotės. Ištirpinti kaitinant ant labai mažos liepsnos.

  2. Sumaišyti braškių uogiene ir grietinėlę ir supilti į paruoštą želatiną. Viskas gerai išmaišoma.

  3. Gautą mišinį pilti į formas ir dėti į šaldytuvą sustingti.

  4. Prieš patiekiant desertą, kelias sekundes formą palaikyti karštame vandenyje ir tada apversti.

  5. Patiekti su šviežiomis uogomis su grietinėle.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (1)


  • cigonas 2016-01-15 10:31

    Labai skanu


Daugiau receptų