
Želė desertas su uogiene
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 stiklinės | grietinėlės, 35% |
0.5 stiklinės | uogienė |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išbrinkinti želatiną vandenyje (300 g) arba kaip nurodyta ant pakuotės. Ištirpinti kaitinant ant labai mažos liepsnos.
2.
Sumaišyti braškių uogiene ir grietinėlę ir supilti į paruoštą želatiną. Viskas gerai išmaišoma.
3.
Gautą mišinį pilti į formas ir dėti į šaldytuvą sustingti.
4.
Prieš patiekiant desertą, kelias sekundes formą palaikyti karštame vandenyje ir tada apversti.
5.
Patiekti su šviežiomis uogomis su grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Vasariškas desertas
-
Karamelinės lazdelės
-
Vaisiai šokolade
-
Manekenes ledai
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Želė "Trispalvė"
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Karštos bulvių salotos
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Gaivus desertas
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Tortas "Grietinė"
-
Gaivus užkandėlis
-
Šokoladinis tortas
-
Gaivus varškės desertas
-
„McFlurry“ desertas
Želė desertas su uogiene
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
3 stiklinės -
Uogienė,
0.5 stiklinės -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išbrinkinti želatiną vandenyje (300 g) arba kaip nurodyta ant pakuotės. Ištirpinti kaitinant ant labai mažos liepsnos.
Sumaišyti braškių uogiene ir grietinėlę ir supilti į paruoštą želatiną. Viskas gerai išmaišoma.
Gautą mišinį pilti į formas ir dėti į šaldytuvą sustingti.
Prieš patiekiant desertą, kelias sekundes formą palaikyti karštame vandenyje ir tada apversti.
Patiekti su šviežiomis uogomis su grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
-
cigonas
2016-01-15 10:31
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...