
Želė desertas su uogiene
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 stiklinės | grietinėlės, 35% |
0.5 stiklinės | uogienė |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išbrinkinti želatiną vandenyje (300 g) arba kaip nurodyta ant pakuotės. Ištirpinti kaitinant ant labai mažos liepsnos.
2.
Sumaišyti braškių uogiene ir grietinėlę ir supilti į paruoštą želatiną. Viskas gerai išmaišoma.
3.
Gautą mišinį pilti į formas ir dėti į šaldytuvą sustingti.
4.
Prieš patiekiant desertą, kelias sekundes formą palaikyti karštame vandenyje ir tada apversti.
5.
Patiekti su šviežiomis uogomis su grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Varškės desertas
-
Vaisių vėrinukai
-
Čigonų plokštainis
-
Tinginys su riešutais
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Varškės skanėstas
-
Uogų desertas
-
Kuskuso desertas
-
Dribsnių kokteilis
-
Karštos bulvių salotos
-
Braškumėlis
-
Mango pudingas
-
Sūrio desertas
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Braškių pienas
-
Šokolado putėsiai
-
Arvydo varškės desertas
Želė desertas su uogiene
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
3 stiklinės -
Uogienė,
0.5 stiklinės -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
Išbrinkinti želatiną vandenyje (300 g) arba kaip nurodyta ant pakuotės. Ištirpinti kaitinant ant labai mažos liepsnos.
Sumaišyti braškių uogiene ir grietinėlę ir supilti į paruoštą želatiną. Viskas gerai išmaišoma.
Gautą mišinį pilti į formas ir dėti į šaldytuvą sustingti.
Prieš patiekiant desertą, kelias sekundes formą palaikyti karštame vandenyje ir tada apversti.
Patiekti su šviežiomis uogomis su grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
-
cigonas
2016-01-15 10:31
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...