
Želė desertas su uogiene
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 stiklinės | grietinėlės, 35% |
0.5 stiklinės | uogienė |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išbrinkinti želatiną vandenyje (300 g) arba kaip nurodyta ant pakuotės. Ištirpinti kaitinant ant labai mažos liepsnos.
2.
Sumaišyti braškių uogiene ir grietinėlę ir supilti į paruoštą želatiną. Viskas gerai išmaišoma.
3.
Gautą mišinį pilti į formas ir dėti į šaldytuvą sustingti.
4.
Prieš patiekiant desertą, kelias sekundes formą palaikyti karštame vandenyje ir tada apversti.
5.
Patiekti su šviežiomis uogomis su grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ledai su migdolais
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Viskio karamelė
-
Tinginys tarp aguonų
-
Uogienės putėsiai
-
Ledų desertas
-
Vaisių salotos
-
Biramisu
-
Želė drebučiai apelsine
-
Želė su vaisiais
-
Margutis
-
Naminiai ledai
-
Bananai šokolade
-
Citrinų putėsiai
-
Sūrio tortas
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
Želė desertas su uogiene
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
3 stiklinės -
Uogienė,
0.5 stiklinės -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išbrinkinti želatiną vandenyje (300 g) arba kaip nurodyta ant pakuotės. Ištirpinti kaitinant ant labai mažos liepsnos.
Sumaišyti braškių uogiene ir grietinėlę ir supilti į paruoštą želatiną. Viskas gerai išmaišoma.
Gautą mišinį pilti į formas ir dėti į šaldytuvą sustingti.
Prieš patiekiant desertą, kelias sekundes formą palaikyti karštame vandenyje ir tada apversti.
Patiekti su šviežiomis uogomis su grietinėle.
Reklama:
Komentarai (4)
-
cigonas
2016-01-15 10:31
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...