Paruošti ananasinę želė pagal nurodymus ant pakelio. Išpilstyti į paruoštus indelius. Palikti sustingti. Želatiną išbrinkinti ir paruošti su kava kaip rekomenduojama gamintojo. Išpilstyti į indelius ant ananasinės želė. Palikti sustingti. Kokosų pieną paruošti su želė pagal nurodymus ant pakelio. Palikti sustingti. Sustingusį viršutinį sluoksnį pabarstyti kokoso drožlėmis. Grietinėlę šiek tiek paplakti su cukraus pudra, dėti varškę ir atsargiai plakti iki purios masės. Varškės kremą dėti ant deserto ir barstyti trupiniais.
Skanaus!
Sluoksniuotas želė desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 stiklinė | kava (stipri) |
| 1 skardinė | pienas (kokosų) |
| 2 lapai | želatina |
| 1 pakelis | želė (ananasinė) |
| 1 pakelis | varškė |
| 1 pakelis | grietinėlės, 35% (plakama) |
| 2 žiupsneliai | kokoso drožlės |
| 3 valgomieji šaukštai | sausainiai (trupiniai) |
| 3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų drebučiai
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Vaisiai želėje
-
Varškės torčiukas su persikais
-
Gaivus žele desertas
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Šokoladinė panna cotta
-
Arbūzų želė
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Persikinė želė
-
Vaisių ir žele žiedas
-
„Baltosios gėlės“
-
Tortas "Mozaika"
-
Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
-
Gaivumas
-
Želiniai kiaušinukai
Sluoksniuotas želė desertas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kava, stipri,
1 stiklinė -
Pienas, kokosų,
1 skardinė -
Želatina,
2 lapai -
Želė, ananasinė,
1 pakelis -
Varškė,
1 pakelis -
Grietinėlė, 35%, plakama,
1 pakelis -
Kokoso drožlės,
2 žiupsneliai -
Sausainiai, trupiniai,
3 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti ananasinę želė pagal nurodymus ant pakelio. Išpilstyti į paruoštus indelius. Palikti sustingti. Želatiną išbrinkinti ir paruošti su kava kaip rekomenduojama gamintojo. Išpilstyti į indelius ant ananasinės želė. Palikti sustingti. Kokosų pieną paruošti su želė pagal nurodymus ant pakelio. Palikti sustingti. Sustingusį viršutinį sluoksnį pabarstyti kokoso drožlėmis. Grietinėlę šiek tiek paplakti su cukraus pudra, dėti varškę ir atsargiai plakti iki purios masės. Varškės kremą dėti ant deserto ir barstyti trupiniais.
Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai