1 stiklinė | kava (stipri) |
1 skardinė | pienas (kokosų) |
2 lapai | želatina |
1 pakelis | želė (ananasinė) |
1 pakelis | varškė |
1 pakelis | grietinėlės, 35% (plakama) |
2 žiupsneliai | kokoso drožlės |
3 valgomieji šaukštai | sausainiai (trupiniai) |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Želė želėje
- Vaisiai želėje
- Gaivioji želė
- Želė desertas su uogiene
- Vaisinė želė
- Salotos drebučiuose
- Arbūzų želė
- Želė desertas "Afrika"
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Lukos želė tortas
- Panna cotta su braškių sirupu
- Mėtinė kivių želė su citrina
- Braškinis - jogurtinis torčiukas
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Desertinė varškė
- Varškės torčiukas su persikais
- Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
- Želė su trešnemis ir persikais
- Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
Sluoksniuotas želė desertas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kava, stipri,
1 stiklinė -
Pienas, kokosų,
1 skardinė -
Želatina,
2 lapai -
Želė, ananasinė,
1 pakelis -
Varškė,
1 pakelis -
Grietinėlė, 35%, plakama,
1 pakelis -
Kokoso drožlės,
2 žiupsneliai -
Sausainiai, trupiniai,
3 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruošti ananasinę želė pagal nurodymus ant pakelio. Išpilstyti į paruoštus indelius. Palikti sustingti. Želatiną išbrinkinti ir paruošti su kava kaip rekomenduojama gamintojo. Išpilstyti į indelius ant ananasinės želė. Palikti sustingti. Kokosų pieną paruošti su želė pagal nurodymus ant pakelio. Palikti sustingti. Sustingusį viršutinį sluoksnį pabarstyti kokoso drožlėmis. Grietinėlę šiek tiek paplakti su cukraus pudra, dėti varškę ir atsargiai plakti iki purios masės. Varškės kremą dėti ant deserto ir barstyti trupiniais.
Skanaus!
Komentarai