1 stiklinė | kava (stipri) |
1 skardinė | pienas (kokosų) |
2 lapai | želatina |
1 pakelis | želė (ananasinė) |
1 pakelis | varškė |
1 pakelis | grietinėlės, 35% (plakama) |
2 žiupsneliai | kokoso drožlės |
3 valgomieji šaukštai | sausainiai (trupiniai) |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaisiai želėje
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Naminis braškinis "Rahat-lokum"
- Lukos želė tortas
- Varškės torčiukas su persikais
- Gaivioji želė
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Vaisiai drebučiuose
- Gaivinantis želė ir vaisių desertas
- Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
- Citrinos drebučiai
- Maskarponinė želė su vaisiais
- Grietinėlės gardėsis su braškėmis
- Želiniai kiaušinukai
- Želė desertas su uogiene
- Vaisių ir žele žiedas
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Vaisinė želė
- Pascha
- Želė želėje
Sluoksniuotas želė desertas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kava, stipri,
1 stiklinė -
Pienas, kokosų,
1 skardinė -
Želatina,
2 lapai -
Želė, ananasinė,
1 pakelis -
Varškė,
1 pakelis -
Grietinėlė, 35%, plakama,
1 pakelis -
Kokoso drožlės,
2 žiupsneliai -
Sausainiai, trupiniai,
3 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruošti ananasinę želė pagal nurodymus ant pakelio. Išpilstyti į paruoštus indelius. Palikti sustingti. Želatiną išbrinkinti ir paruošti su kava kaip rekomenduojama gamintojo. Išpilstyti į indelius ant ananasinės želė. Palikti sustingti. Kokosų pieną paruošti su želė pagal nurodymus ant pakelio. Palikti sustingti. Sustingusį viršutinį sluoksnį pabarstyti kokoso drožlėmis. Grietinėlę šiek tiek paplakti su cukraus pudra, dėti varškę ir atsargiai plakti iki purios masės. Varškės kremą dėti ant deserto ir barstyti trupiniais.
Skanaus!
Komentarai