Ypatingasis keksas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 300 gramų | cukrus |
| 250 gramų | sviestas |
| 1 stiklinė | razinos |
| 3 gramai | romas |
| 2 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 100 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į išlydytą sviestą pilti cukrų, kaiušinius, miltų. Viską išmaišyti. Tada dėti stiklinę razinų išmirkytų rome arba romo esensijos ir vandens tirpale. Dedam į kekso formelę ir kepam apie 30 minučių, kol gražiai parus. Skanaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguoninis pyragas
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Obuolių pyragas su chalva
-
Bulka "Pynutė"
-
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Moliūgų pyragas
-
Mėlynių pyragas
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Niujorko pyragas
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Kriaušių pyragas
-
Svogūnų pyragas
-
Sūrio plokštainis su gervuogėmis
-
Lengvas pyragas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Varškės pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Morkų pyragas
Ypatingasis keksas
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
300 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Razinos,
1 stiklinė -
Romas,
3 gramai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išlydytą sviestą pilti cukrų, kaiušinius, miltų. Viską išmaišyti. Tada dėti stiklinę razinų išmirkytų rome arba romo esensijos ir vandens tirpale. Dedam į kekso formelę ir kepam apie 30 minučių, kol gražiai parus. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (10)
-
España
2015-03-09 14:30
Tai reikia kepimo miltelių ar ne?
-
jovile
2014-04-17 12:38
Nereikia milteliu, isbandziau. Labai skanus. 10 balu
-
Rita
2014-04-06 16:52
As irgi pamaniau nuo ko jis iskils?
-
Marina
2013-11-13 14:24
O kepimo miltelių ar sodos nereikia?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
