200 gramų | tešla (sloksniuota) |
100 gramų | grybai (virti) |
1 valgomasis šaukštas | žalumynų (Provanso) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | žiediniai kopūstai |
100 gramų | vištienos faršas |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | sviestas (skardai patepti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
Įdarui grybus išvirti, pasmulkinti ir kepti keptuvėje kartu su svogūnais (pjaustyti kubeliai), smulkintais česnakais ir smulkintais žiediniais kopūstais. Į apkepusį įdarą įmaišyti provanso žoleles, kepintą faršą ir pipirus.
Tada reikia pasiruošti užpilą. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska, kad pasidarytų vientisa masė.
Į tešla išklotą skardą dedame įdarą ir ant viršaus pilame grietinės - kiaušinių užpilo, kad jis apsemtų įdarą, ir šauname skardą į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepti apie 20 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių tarta
- Bananų ir obuolienės pyragas
- Sūrio ir svogūnų pyragas
- Aguoninis pyragas
- Spanguolių biskvitas
- Obuolių pyragas
- Nykštukų pyragaičiai
- Trupininis pyragas su varške ir persikais
- Pyragas su kriaušėmis
- Minkštutėlė mielinė pynė
- Varškinis keksas
- Pyragas su lašišos įdaru
- Gaivusis pyragas
- Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
- Obuolių pyragas su aguonomis
- Kisieliaus keksas
- Moliūgų pyragas
- Pyragas-tortas
- Pyragas „Skanumėlis“
- Bananų pyragas
Grybų pyragas
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sloksniuota,
200 gramų -
Grybai, virti,
100 gramų -
Žalumynai, Provanso,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Žiediniai kopūstai,
100 gramų -
Vištienos faršas,
100 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Aliejus, kepimui
- Sviestas, skardai patepti
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą šiek tiek pakočioti ir ja iškloti kepimo skardą, pateptą sviestu.
Įdarui grybus išvirti, pasmulkinti ir kepti keptuvėje kartu su svogūnais (pjaustyti kubeliai), smulkintais česnakais ir smulkintais žiediniais kopūstais. Į apkepusį įdarą įmaišyti provanso žoleles, kepintą faršą ir pipirus.
Tada reikia pasiruošti užpilą. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska, kad pasidarytų vientisa masė.
Į tešla išklotą skardą dedame įdarą ir ant viršaus pilame grietinės - kiaušinių užpilo, kad jis apsemtų įdarą, ir šauname skardą į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepti apie 20 minučių. Skanaus :)