0.5 litro | uogienė |
500 gramų | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | cukrus |
150 gramų | sviestas |
100 gramų | žemės riešutai (smulkinti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Keksas "C"
- Miglės kakavinis pyragas
- Balta sluoksniuota duona
- Varškės "Extazy"
- Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
- Šokoladinė tarta su kriaušėmis
- Morkų meduolis
- Citrininis morkų pyragas su medumi
- Obuolių apkepas
- Obuolių pyragas
- Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
- Krokodilas
- Varškės pyragas
- Bulvių apkepas su šparagais
- Gardusis slyvų pyragas
- Slyvų pyragas
- Žuvies pyragas
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Studentiškas vyniotinis
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Uogienė,
0.5 litro -
Miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Žemės riešutai, smulkinti,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus, cukrų ir sviestą sutiname dubenyje rankomis. Turi gautis smulkūs trupiniai. Tuomet suberiame riešutus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir kiaušinius. Išminkome tešlą.
Tešlą dedame į šaldytuvą ir palaikome apie 1 valandą. Jei norim greitesnio varianto, tešlą padaliname į kelias dalis ir dedame į kamerą. Palaikome apie 15 minučių.
Vieną tešlos gabalą susmulkiname gabaliukais ir sudedame į kepimo formą. Užpilame mėgstamos uogienės ir kitą tešlos gabalą susmulkinam ant viršaus.
Kepame apie 40 - 50 minučių 190 laipsnių orkaitėje.