
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
0.5 litro | uogienė |
500 gramų | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | cukrus |
150 gramų | sviestas |
100 gramų | žemės riešutai (smulkinti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Miltus, cukrų ir sviestą sutiname dubenyje rankomis. Turi gautis smulkūs trupiniai. Tuomet suberiame riešutus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir kiaušinius. Išminkome tešlą.
2.
Tešlą dedame į šaldytuvą ir palaikome apie 1 valandą. Jei norim greitesnio varianto, tešlą padaliname į kelias dalis ir dedame į kamerą. Palaikome apie 15 minučių.
3.
Vieną tešlos gabalą susmulkiname gabaliukais ir sudedame į kepimo formą. Užpilame mėgstamos uogienės ir kitą tešlos gabalą susmulkinam ant viršaus.
4.
Kepame apie 40 - 50 minučių 190 laipsnių orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Bananų pyragas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Obulių pyragas "Tau, mamyte"
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Skonio kelias su abrikosais
-
Šokoladinis pyragas
-
Močiutės pyragas kitaip
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Šokoladinė vasara
-
Rabarbarų pyragas
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Uogienė,
0.5 litro -
Miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Žemės riešutai, smulkinti,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Irvyda
Gaminimo eiga:
Miltus, cukrų ir sviestą sutiname dubenyje rankomis. Turi gautis smulkūs trupiniai. Tuomet suberiame riešutus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir kiaušinius. Išminkome tešlą.
Tešlą dedame į šaldytuvą ir palaikome apie 1 valandą. Jei norim greitesnio varianto, tešlą padaliname į kelias dalis ir dedame į kamerą. Palaikome apie 15 minučių.
Vieną tešlos gabalą susmulkiname gabaliukais ir sudedame į kepimo formą. Užpilame mėgstamos uogienės ir kitą tešlos gabalą susmulkinam ant viršaus.
Kepame apie 40 - 50 minučių 190 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...