200 gramų | sviestas |
300 gramų | miltai |
300 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | varškė |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
3 valgomieji šaukštai | cinamonas |
4 vienetai | obuoliai ( (rūgštesni)) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- "Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
- Kopūstų pyragas su grybais
- Abrikosų pyragas
- Šakočio pusbrolis
- Obuolių-rabarbarų pyragas
- Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
- Ramunės obuolių pyragas
- Dvisluoksnis obuolių pyragas
- Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
- Varškės pyragas su vyšniomis
- Karolio obuolių pyragas
- Bananinis tortas-pyragas
- Lukos obuolių pyragas
- Kopūstų tortas
- Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
- Pyragas "Karpatai"
- Obuolių pyragas
- Šokoladinė tarta su kriaušėmis
- Norvegiška tuno pynė
- Kefyro pyragas Zebriukas
Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
200 gramų -
Miltai,
300 gramų -
Cukrus,
300 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Varškė,
500 gramų -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
3 valgomieji šaukštai -
Obuoliai, (rūgštesni),
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.
Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.
Obuolius nulupti ir supjaustyti plonomis skiltelėmis.
Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės - obuolius. Obuolius pabarstyti likusiu cinamonu ir cukrumi. Ant viršaus suberti likusius trupinius.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje orkaitėje . Pjaustyti kai atvės.
Komentarai (1)
-
Ella
2015-11-07 17:17
Pavyko. Labai geras receptas! Rekomenduoju