
Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų | sviestas |
300 gramų | miltai |
300 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | varškė |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
3 valgomieji šaukštai | cinamonas |
4 vienetai | obuoliai ( (rūgštesni)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.
2.
Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.
3.
Obuolius nulupti ir supjaustyti plonomis skiltelėmis.
4.
Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės - obuolius. Obuolius pabarstyti likusiu cinamonu ir cukrumi. Ant viršaus suberti likusius trupinius.
5.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje orkaitėje . Pjaustyti kai atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas Tinginys
-
Jogurtinis pyragas
-
Pyragas su varške
-
Bananų pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Moliūgų pyragas
-
Morkų pyragas su riešutais
-
Pyragas su kopūstais
-
Onutės šimtalapis
-
Pyragas su aguonomis ir razinomis
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
Purus obuolių pyragas
-
Paprastas šokoladinis pyragas
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Moliūgų duona
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Pyragas Velykoms
-
Apkepas „Greitukas“
Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
200 gramų -
Miltai,
300 gramų -
Cukrus,
300 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Varškė,
500 gramų -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
3 valgomieji šaukštai -
Obuoliai, (rūgštesni),
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.
Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.
Obuolius nulupti ir supjaustyti plonomis skiltelėmis.
Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės - obuolius. Obuolius pabarstyti likusiu cinamonu ir cukrumi. Ant viršaus suberti likusius trupinius.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje orkaitėje . Pjaustyti kai atvės.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Ella
2015-11-07 17:17
Pavyko. Labai geras receptas! Rekomenduoju
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...