Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 270 gramų | miltai (SPELTA) | |
| 230 gramų | sviestas (kambario temperatūros) | |
| 70 gramų | cukrus | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
| 300 gramų | uogienė | |
| Įdarui: | ||
| 1 pakelis | varškė | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| 100 gramų | cukrus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į varškę mušame kiaušinį, beriame cukrų, išmaišome.
2.
Sviestą su cukrumi ištriname iki purumo.
Suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkome.
Suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkome.
3.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame du trečdalius tešlos masės.
Pilame varškės įdarą, paskleidžiame per visą pyragą.
Ant viršaus dedame uogienę, tolygiai išskirstome.
Trupiname viršutinį tešlos sluoksnį.
Pilame varškės įdarą, paskleidžiame per visą pyragą.
Ant viršaus dedame uogienę, tolygiai išskirstome.
Trupiname viršutinį tešlos sluoksnį.
4.
Kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 minučių, kol gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
-
Obuolių-rabarbarų pyragas
-
Citrininis varškės pyragas
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Obuolių pyragas su bruknėmis
-
Gražusis obuolių pyragas
-
"Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Keptas Tinginys
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Studentiškas vyniotinis
-
Moliūgų sezono atidarymo pyragas
-
Pyragas "2 in 1"
-
Danutės varškės pyragas
-
Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
-
Čigonų plokštainis
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Ananasų pyragas puodelyje
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai, SPELTA,
270 gramų -
Sviestas, kambario temperatūros,
230 gramų -
Cukrus,
70 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Uogienė,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Varškė,
1 pakelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę mušame kiaušinį, beriame cukrų, išmaišome.
Sviestą su cukrumi ištriname iki purumo.
Suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkome.Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame du trečdalius tešlos masės.
Pilame varškės įdarą, paskleidžiame per visą pyragą.
Ant viršaus dedame uogienę, tolygiai išskirstome.
Trupiname viršutinį tešlos sluoksnį.Kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 minučių, kol gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
