Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 270 gramų | miltai (SPELTA) | |
| 230 gramų | sviestas (kambario temperatūros) | |
| 70 gramų | cukrus | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
| 300 gramų | uogienė | |
| Įdarui: | ||
| 1 pakelis | varškė | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| 100 gramų | cukrus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į varškę mušame kiaušinį, beriame cukrų, išmaišome.
2.
Sviestą su cukrumi ištriname iki purumo.
Suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkome.
Suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkome.
3.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame du trečdalius tešlos masės.
Pilame varškės įdarą, paskleidžiame per visą pyragą.
Ant viršaus dedame uogienę, tolygiai išskirstome.
Trupiname viršutinį tešlos sluoksnį.
Pilame varškės įdarą, paskleidžiame per visą pyragą.
Ant viršaus dedame uogienę, tolygiai išskirstome.
Trupiname viršutinį tešlos sluoksnį.
4.
Kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 minučių, kol gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinė banda
-
Rudens pyragas su sūriu
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Obuolių pyragas
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Braškių pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Medaus pyragas su riešutais
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Varškės pyragas
-
Velykinė boba
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Tikrasis Popiežiaus pyragas
-
Jogurtinis obuolių pyragas
-
Citrininis varškės pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai, SPELTA,
270 gramų -
Sviestas, kambario temperatūros,
230 gramų -
Cukrus,
70 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Uogienė,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Varškė,
1 pakelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę mušame kiaušinį, beriame cukrų, išmaišome.
Sviestą su cukrumi ištriname iki purumo.
Suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Išminkome.Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame du trečdalius tešlos masės.
Pilame varškės įdarą, paskleidžiame per visą pyragą.
Ant viršaus dedame uogienę, tolygiai išskirstome.
Trupiname viršutinį tešlos sluoksnį.Kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 minučių, kol gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
